Σχεδόν Ενήλικες: Ρομάντζα, περιπέτειες και καταδιώξεις – τρέιλερ

16:13 17/2/2021 - Πηγή: Youfly

Οι ζωές των «Σχεδόν Ενήλικων» ανθρώπων της πόλης εξελίσσονται με ξεκαρδιστικούς ρυθμούς. Την Πέμπτη 18/2 στις 23:00 στο MEGA, οι Σχεδόν Ενήλικες έρχεται με νέο επεισόδιο γεμάτο περιπέτειες και στιγμές όλο ρομάντζο.

Η πραγματική πραγματικότητα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς

Ο Αποστόλης και η Νικόλ προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του λογιστή, αλλά είναι άπειροι σε τέτοια ζητήματα. Παράλληλα ο Αποστόλης έχει να αντιμετωπίσει τα οικογενειακά του θέματα με την Έλλη, που δεν θέλει να πει στους γονείς της ποιος την

χτύπησε και γιατί. Η Νικόλ, μαθαίνει από την Αναστασία ότι κοιμήθηκε με τον Δημοσθένη. Η Έλενα δέχεται επιτέλους να ξαναβγεί με τον Θωμά, όμως το ραντεβού τους διακόπτει ο Αποστόλης. Όλα αυτά, καθώς παρακολουθούνται από μία γυναίκα και με ένα πτώμα στο πορτ μπαγκάζ.

Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο Σχεδόν Ενήλικες που θα δούμε αύριο (18/2)

Θα καταφέρει ο Αποστόλης και η Νικόλ να ξεφορτωθούν το πτώμα; Πώς θα εξελιχθεί το ραντεβού της Έλενας και του Θωμά; Αναμένουμε με αγωνία!

Δείτε επίσης: 

Σχεδόν Ενήλικες: Νέα ώρα προβολής για τη σειρά του MEGAMy Greece: Έρχεται η πρεμιέρα στο MEGA – τρέιλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Σχεδόν Ενήλικες: Ρομάντζα, περιπέτειες και καταδιώξεις – τρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα