Εurovision 2021 – Κύπρος: Ακούστε το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού

19:09 24/2/2021 - Πηγή: Youfly

Έγιναν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision. Ο λόγος για το τραγούδι με τίτλο «El Diablo» που θα ερμηνεύσει η ταλαντούχα Έλενα Τσαγκρινού στο Ahoy του Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision
2021

Να θυμίσουμε ότι το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. Το music video, που πρωταγωνιστεί  η Τσαγκρινού πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Μπενιουδάκη. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η Σίλια Κριθαριώτη ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, Κυριακή, στις 19.00, το music video θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

'Bad Romance' te saluda.

Elena Tsagrinou – El Diablo #eurovision #Eurovision2021pic.twitter.com/lEsLytQgNj

— carlos con h. (@charlosherce) February 24, 2021

Με αυτό το τραγούδι, η Κύπρος θα διεκδικήσει μία καλή θέση στην Eurovision 2021.

Ποια είναι η Έλενα Τσαγκρινού

Η Ελενα Τσαγκρινού είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της ελληνικής pop, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τα πρώτα της βήματα. Σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό, ενώ από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν η βασική φωνή των OtherView. Μετά το τέλος της συνεργασίας τους η τραγουδίστρια ξεκίνησε τη solo καριέρα.

Το 2014 συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us» ως coach ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice». Από τον Οκτώβριο του 2020 έχει αναλάβει τη παρουσίαση της εκπομπής «K-POP Stars» στο MAD TV.

Αναμένουμε την τελική εμφάνιση που θα κάνει η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι El Diablo στην Eurovision 2021. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Eurovision: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Video Clip της ΣτεφανίαςEurovision 2021: Αυτοί θα είναι οι φετινοί παρουσιαστές

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Εurovision 2021 – Κύπρος: Ακούστε το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα