Άγριες Μέλισσες: Όλο το παρασκήνιο από τον γάμο Ελένης – Λάμπρου

17:18 24/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η μέρα που όλοι περιμέναμε, είναι γεγονός! Η Ελένη και ο Λάμπρος ετοιμάζονται για το μεγάλο τους βήμα στις Άγριες Μέλισσες, ενώ ο γάμος τους προβλέπεται εντυπωσιακός! Για πρώτη φορά το Διαφάνι θα ντυθεί στα λευκά, ενώ θα επικρατήσει ειρήνη σε όλα τα μέτωπα.

Ακόμα και οι Σεβαστοί θα βιώνουν ημέρες χαράς, με την Πηνελόπη να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Όπως έχουμε αναφέρει σε σχετικό άρθρο, ο Αλέξης θα την υποδεχτεί πίσω, με το ζευγάρι να κάνει μια νέα αρχή. Η Μυρσίνη και ο Δούκας ετοιμάζονται

να γίνουν γιαγιά και παππούς για δεύτερη φορά.

Ο γάμος έφτασε στις Άγριες Μέλισσες – Λάμπρος & Ελένη επιτέλους ευτυχισμένοι

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν κάθε τους δυσκολία ενωμένοι, ενώ ο γάμος τους , στις Άγριες Μέλισσες, είναι έτσι ακριβώς όπως τον είχαν ονειρευτεί. Όλοι οι κάτοικοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν μαζί τους, με την ειρήνη να εξαπλώνεται σε όλο το Διαφάνι. Οι καλεσμένοι φορούν τα καλά τους και συνοδεύουν το ζευγάρι στην εκκλησία.

Ανάμεσα σε αυτούς θα δούμε και τον Νώντα με την Μαντάμ Κούλα, οι οποίοι θα τρέξουν ως καλεσμένοι της Δρόσως για να συγχαρούν την γυναίκα που κατάφερε να σώσει την αθώα Δρόσω από τις νύχτες της Τρούμπας. Το νυφικό της Ελένης θα είναι κεντημένο από την Ουρανία με δαντέλα, σε ίσια γραμμή. Οι καλεσμένοι θα αρχίσουν το γλέντι, με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, γύρω από το νεόνυμφο ζευγάρι.

Την Ελένη συνόδευσαν οι δύο αδερφές της, οι οποίες έκαναν στην άκρη τις διαφορές τους, για χάρη αυτής της μέρας. Η Ασημίνα και η Δρόσω ενώθηκαν, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να δουν ξανά τις τρεις αδερφές Σταμίρη σε μια σκηνή. Όλες περπάτησαν μέχρι την εκκλησία παρέα, αφήνοντας την προστάτιδα Ελένη στα χέρια του Λάμπρου.

Ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου είχε καλεσμένους τους εξής χαρακτήρες, από στις Άγριες Μέλισσες: Τον Παπά Γρηγόρη, τον Νικηφόρο, την Ουρανία, τον Κυριάκο, τον Τόλια, την Παγώνα, την Αγορίτσα, τον Μπάμπη, τον Άγγελο, την Ανέτ, τον Νέστορα, την Ρίζω, την κυρία Δέσπω, τον Προύσαλη, τον Προκόπη, την Μαντάμ Κούλα, τον Νώντα και όλο το Διαφάνι.

Ο γάμος αυτός θα μείνει στην ιστορία στις Άγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος δακρύζει από ευτυχία που έχει επιτέλους και επίσημα την γυναίκα που αγαπάει, δίπλα του, την Ελένη!

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 100-103Άγριες Μέλισσες: Νέστορας και Προύσαλης φυλακίζονται

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Όλο το παρασκήνιο από τον γάμο Ελένης – Λάμπρου appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα