Χαρούλα Αλεξίου για θέατρα και νέα μέτρα: «Ένα διάλειμμα… ελπίζουμε»

11:29 2/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μια πολύ συγκινητική στιγμή αλλά και πολύ επίκαιρη λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού ήταν το φινάλε της παράστασης με την Χαρούλα Αλεξίου χτες το βράδυ στο θέατρο, καθώς εκείνη μίλησε για τα θέατρα και τα νέα μέτρα.

Η Χαρούλα Αλεξίου για τα νέα μέτρα και τα θέατρα

Μετά την υπόκλιση στο φινάλε όπου όλο το κοινό ήταν όρθιο και χειροκροτούσε

είπε μερικά ζεστά λόγια για το έργο, την παράσταση, το κοινό και την παρουσία της σε αυτό λέγοντας με χιούμορ «τώρα ξεκινάω, ελπίζω σε καμιά 10αριά χρόνια να φυσάω…» για να καταλήξει πολύ γλυκά πως ελπίζει να πάνε όλα καλά και ότι κλείνουν τα θέατρα αύριο, ελπίζει να είναι μόνο ένα διάλλειμα, σύντομα όλα να ξαναγυρίσουν στη θέση τους.

Και αυτό βέβαια ειδικά από το στόμα της Χαρούλα Αλεξίου αγκαλιάζει όλο το ελληνικό θέατρο που από αύριο αρχίζει να ξανατραβά την ανήφορα. Ελπίζουμε όχι για πολύ…

Η Χάρις Αλεξίου φέτος στο Μικρό Παλλάς ερμηνεύει ένα μονόλογο που έγραψε ο Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης και σκηνοθέτησε ο Σταύρος Ράγιας. Η παράσταση διαθέτει ένα πολύ έξυπνο σκηνικό του Ανδρέα Γεωργιάδη και μια πολύ ωραία μουσική που συνοδεύει διακριτικά χωρίς να αποσπά την προσοχή. Η παράσταση είναι η Χάρις Αλεξίου και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να τη δείτε. Και όχι γιατί η Αλεξίου βγήκε στο θέατρο, αλλά γιατί η Χάρις Αλεξίου δίνει μια σπουδαία ερμηνεία.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση Μεταμφίεση, με τη Χαρούλα Αλεξίου, στο θέατρο Παλλάς.

The post Χαρούλα Αλεξίου για θέατρα και νέα μέτρα: «Ένα διάλειμμα… ελπίζουμε» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα