Αργύρης Πανταζάρας: Ο ρόλος του στη νέα σειρά Music Hall

15:55 8/4/2021 - Πηγή: Youfly

Ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού, Αργύρης Πανταζάρας, θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ, με τίτλο “Music Hall”. Μια δραματική σειρά, η οποία θα φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Κορδέλλα. Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα στη νέα αυτή σειρά;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, η νέα

σειρά θα διαδραματίζεται στο 1930, την εποχή του μεσοπολέμου στην Ελλάδα. Ο Αργύρης Πανταζάρας θα είναι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες του Music Hall, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ερχόμενος από το Σικάγο οπου μεσουρανεί ο… Αλ Καπόνε. Στην Ελλάδα, θα ανοίξει το πρώτο κέντρο διασκέδασης, με το όνομα “Music Hall”.

Η κίνηση αυτή θα αλλάξει ριζικά την ελληνική κοινωνία, με τους Έλληνες να μαθαίνουν για πρώτη φορά τα μυστικά της νύχτας. Εξαιρετικά σόου, χορευτές, άφθονα ποτά, αλλά και άνθρωποι του υποκόσμου, αλλά και του πολιτισμού, θα βρεθούν στο επίκεντρο. Αμέσως, ένα κουβάρι με κρυμμένους πόθους, έρωτες και πάθη θα ξετυλιχθεί στα μάτια των τηλεθεατών.

Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας είναι ο πρώτος βασικός πρωταγωνιστής – χαρακτήρας στη νέα σειρά Music Hall, ενώ ακόμη γίνονται συζητήσεις για το υπόλοιπο καστ που θα τον πλαισιώσει. Επικεφαλής της ομάδας των σεναριογράφων είναι ο Κλεάνθης Δανόπουλος, στον οποίο ανήκει και η αρχική ιδέα της συγκεκριμένης σειράς. Πρόκειται για κάτι φρέσκο, με άρωμα, όμως, από το παρελθόν, που θα συνεπάρει τους τηλεθεατές.

Δείτε επίσης:

Αργύρης Πανταζάρας: Από τις Άγριες Μέλισσες στο Music Hall της ΕΡΤΆγριες Μέλισσες: Ο Τάκης Δοξαράς φεύγει – Οι ατάκες μένουν

Για περισσότερα νέα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Twitter. Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στον λογαριασμό του Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Αργύρης Πανταζάρας: Ο ρόλος του στη νέα σειρά Music Hall appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα