Εύκολο Χρήμα: Η σειρά για ένα σκοτεινό κυνήγι πλούτου στο Netflix

15:00 8/4/2021 - Πηγή: Youfly

Το Εύκολο Χρήμα (Snabba Cash) είναι μία νέα σειρά στο Netflix που έκανε μόλις πρεμιέρα κι είναι πολλά υποσχόμενη. Δράση, αγωνία και σασπένς υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Πιο συγκεκριμένα, το Εύκολο Χρήμα είναι μία αστυνομική σειρά σουηδικής

παραγωγής του 2021 σε σκηνοθεσία Jesper Ganslandt και σενάριο Oskar Söderlund. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του διάσημου συγγραφέα και δικηγόρου, Jens Lapidus. Πρωταγωνιστούν οι Evin Ahmad, Alexander Abdallah και Ayaan Ahmed.

Η υπόθεση της σειράς

Η πλοκή ακολουθεί τρεις εκκεντρικούς και δυναμικούς χαρακτήρες σε ένα “κυνήγι θησαυρού”. Ειδικότερα, οι ζωές μιας φιλόδοξης επιχειρηματίας, ενός γοητευτικού μαφιόζου κι ενός προβληματικού εφήβου συγκρούονται σε ένα σκοτεινό και απεγνωσμένο κυνήγι πλούτου.

Ο επιχειρηματικός και ο εγκληματικός κόσμος στη νέα σειρά Εύκολο Χρήμα του Netflix είναι πιο χαοτικός και αδίστακτος από ποτέ. Όταν αυτοί οι κόσμοι συγκρούονται, η αφοσίωση, η φιλία και η επαγγελαμτική συνεργασία θα δοκιμαστούν σε μία ατελείωτη αναζήτηση για εύκολο χρήμα.

Ο δρόμος για το χρήμα ποτέ δεν είναι εύκολος

Έρωτες, πάθος, όπλα και περιπέτεια. Η σειρά Εύκολο Χρήμα στο Netflix είναι για εκείνους που λατρεύουν την δράση και θέλουν να παρακολουθήσουν κάτι με γρήγορο ρυθμό. Μία υπόθεση γεμάτη αγωνία και σασπένς που σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη και απεικονίζεται το πόσο εύκολος δεν είναι ο δρόμος για το χρήμα και τη δόξα. Ακόμη και το “εύκολο χρήμα” απαιτεί θυσίες και δημιουργεί μοιραία προβλήματα.

Η σειρά διαθέτει μόλις 1 σεζόν – μέχρι στιγμής – με 6 επεισόδια των 40 περίπου λεπτών. Μία ρεαλιστική σειρά και σκοτεινή υπόθεση που θα κορυφώσει την τηλεοπτική σας εμπειρία!

Δείτε επίσης: 

The Crown: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για τη σεζόν 5 – Όσα ξέρουμεLa Casa de Papel: Ανακοινώθηκε το καστ της Κορεάτικης εκδοχής

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Εύκολο Χρήμα: Η σειρά για ένα σκοτεινό κυνήγι πλούτου στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα