8 Λέξεις: Ο Άλκης φέρνει μεγάλη ταραχή στην οικογένεια Μαρόγλου

15:21 8/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η εμφάνιση του Άλκη -στη σειρά 8 λέξεις του ΣΚΑΪ- έχει φέρει μεγάλη ταραχή στην οικογένεια του Μιλτιάδη Μαρόγλου.

Η Κατερίνα θέλει να πιστεύει ότι πρόκειται για κάποιο λάθος και περιμένει εναγωνίως το αποτέλεσμα του DNA. Όταν όμως βγουν τα αποτελέσματα στα επόμενα επεισόδια στις 8 Λέξεις και αποδειχθεί ότι ο Άλκης είναι παιδί του Μιλτιάδη και “ανήκει” στην οικογένεια Μαρόγλου,

τότε θα αντιδράσει. Το πρόσωπο της αγριεύει και δεν θέλει με τίποτα τον Άλκη στο σπίτι της. Κατηγορεί μάλιστα τον Μιλτιάδη ότι έχει βγάλει τελείως από τη καρδιά του τον Φοίβο.

Ξεσπά κόντρα ανάμεσα σε Κατερίνα και Μιλτιάδη

«Μιλτιάδη πόσο εύκολά ξεχνάς τον Φοίβο μας ειλικρινά δεν το πιστεύω. Εγώ δεν θέλω να μπει στο σπίτι μας αυτός ο νεαρός». Ο Μιλτιάδης ξαφνιάζεται με τα όσα ακούει από το στόμα της Κατερίνας και προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Κατερίνα μου έλα στη συγκαλά σου. Τι είναι αυτά που λες. Και βέβαια έχω στεναχωρηθεί για την απώλεια του Φοίβου μας. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με τον Άλκη;».

Η Κατερίνα δεν θέλει να ακούσει λέξη παραπάνω και παρακαλεί τον Μιλτιάδη να μη φέρει σε επαφή την Ιφιγένεια με τον Άλκη. Θέλει τη κόρη της να έχει στο μυαλό της για πάντα τον Φοίβο τους.

Ο Μιλτιάδης που έχει ήδη μιλήσει στη κόρη του σχετικά με τον Άλκη έχει αντίθετη γνώμη. Άλλωστε και η Ιφιγένεια από μόνη της έχει εκφράσει την επιθυμία να γνωρίσει τον αδελφό της. Έτσι, ο Άλκης θα βρεθεί με την οικογένεια Μαρόγλου και συγκεκριμένα, τον Μιλτιάδη και την Ιφιγένεια, και η σκηνή που θα δούμε στις 8 Λέξεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια θα είναι ιδιαίτερα συγκινητική.

Δείτε επίσης: 

8 Λέξεις: Δημήτρης & Μαίρη ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Άκη8 λέξεις – Ραγδαίες εξελίξεις: Ποιο ζευγάρι οδηγείται στο χωρισμό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Ο Άλκης φέρνει μεγάλη ταραχή στην οικογένεια Μαρόγλου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα