Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φοβάται την Ανέτ και λέει ψέματα

09:46 14/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η Μυρσίνη παρακολουθεί μυστικά και ψέματα να έρχονται στο φως, με αποτέλεσμα να τρομοκρατείται στις Άγριες Μέλισσες. Μη μπορώντας να αντιδράσει με όσα βλέπει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Ανέτ αλλάζει συμπεριφορά, με τις εντάσεις να κορυφώνονται στο Σεβαστέϊκο. Η πρωταγωνίστρια είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα πάντα, με την Μυρσίνη να τρέμει.

Ο φόβος της πως θα διαλυθούν όλα όσα έχει χτίσει έως τώρα, την κυριεύει. Η Ανέτ

είναι ικανή, όχι απλά να μιλήσει, αλλά να φέρει την απόλυτη καταστροφή. Έτσι, η Μυρσίνη επιλέγει έναν άλλον δρόμο για να σώσει την οικογένεια, τον δρόμο που επέλεγε πάντοτε.

Ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη απομακρύνονται ολοένα και πιο πολύ από τον πατέρα τους, τον Δούκα. Αυτό εξοργίζει την Μυρσίνη, η οποία βλέπει πως μόνο με ψέματα θα καταφέρει να τους ενώσει όλους ξανά, στις Άγριες Μέλισσες. Διαδίδει ψέματα σε όλους, τόσο για τον φόνο του Θέμελη, όσο και για τον βιασμό της Ανέτ από εκείνον.

Η Μυρσίνη επιλέγει το ψέμα για να σωθεί, στις Άγριες Μέλισσες, μειώνοντας την Ανέτ σε όλη την οικογένεια. Μόνο που ο καθένας έχει διαλέξει τον δρόμο του. Ο Κωνσταντής ενημερώνει τον Νικηφόρο για το φόνο του Γιάννου, με την αλήθεια αυτή να πλησιάζει και την Πηνελόπη. Όλα θα ανατραπούν μέσα σε μια στιγμή, με τη Μυρσίνη να βρεθεί ξανά σε αδιέξοδο.

Ο Δούκας πλησιάζει το τμήμα, με τη φυλακή να θεωρείται μονόδρομος. Ποιος θα του δώσει τη χαριστική βολή;

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η αστυνομία ψάχνει και πιέζει την ΑνέτΆγριες Μέλισσες: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 140 – 143

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη φοβάται την Ανέτ και λέει ψέματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα