The Bold Type: Οι πιο δημοφιλείς ηθοποιοί με βάση τους Instagram followers

21:27 13/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί το The Bold Type να έρχεται στο τέλος του, αλλά όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ ενεργοί στο Instagram. Είναι το ίδιο στυλάτοι στην πραγματική ζωή; Ποιος ή ποια έχει τους περισσότερους followers;

Ήταν αρκετά θλιβερό για τους οπαδούς του The Bold Type όταν ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου του 2021. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, η τελευταία

θα διαθέτει μόλις 6 επεισόδια και ας ελπίσουμε ότι θα δώσει στους χαρακτήρες το τέλειο τέλος!

Μολονότι το σόου ήταν εμπνευσμένο από τη ζωή της πρώην αρχισυντάκτριας του Cosmopolitan, Joanna Coles, η πλοκή επικεντρώνεται στους νεότερους χαρακτήρες με την Jacqueline – την χαρακτήρα που βασίζεται στην Coles – να εμφανίζεται ως επί το πλείστον ως δευτερεύον ρόλος. Οι χαρακτήρες του The Bold Type είναι πράγματι τολμηροί και έτσι είναι και οι ίδιοι ηθοποιοί του, όπως βλέπουμε μέσα από τα λαμπερά προφίλ τους στο Instagram.

10. Stephen Conrad More – 15.000 followers

Ο Stephen Conrad More υποδύεται τον Oliver Grayson, τον επικεφαλή του τμήματος μόδας από το φανταστικό περιοδικό Scarlet και είναι ο απόλυτος τελειομανής. Παρόλο που οι απαιτήσεις του Grayson φαίνεται ότι επιβαρύνουν τους βασικούς χαρακτήρες, πάντα έχει καλές προθέσεις!

Όπως ο Grayson γνωρίζει από μόδα, άλλο τόσο γνωρίζει και ο Stephen Conrad More. Το προφίλ του στο Instagram είναι γεμάτο με casual εμφανίσεις, αλλά πάρα πολύ chic. Επίσης, ο More φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός, αφού συνήθως δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες με φίλους και συνεργάτες. Νέα για τη σειρά μπορεί να δει κάποιος και στο προφίλ του!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephen Conrad Moore (@stephenconradmoore)

9. Nikohl Boosheri – 101.000 followers

Η Αμερικάνα ηθοποιός με καταγωγή από το Ιράν, Nikohl Boosher υποδύεται την φωτογράφο και την καλλιτέχνιδα Adena στη σειρά. Η χαρακτήρας της έχει μία αρκετά περίπλοκη σχέση με την Kat, παρόλο που οι δυο τους πάντα προσπαθούν να βρουν την άκρη. Η Boosheri έχει παίξει επίσης μικρούς ρόλους και σε άλλες σειρές, όπως το Supergirl και το Altered Carbon.

Η φωτογραφία και η τέχνη δεν φαίνεται ότι περιορίζονται μόνο στον χαρακτήρα της Boosheri. Εάν κρίνουμε από το προφίλ της ηθοποιού, πραγματικά απολαμβάνει τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Όχι μόνο αγαπάει την φωτογραφία, αλλά φαίνεται ότι λατρεύει επίσης τα βιβλία, αφού συνήθως ποζάρει σε βιβλιοθήκες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikohl Boosheri (@boosheri)

8. Dan Jeannotte -113.000 followers

Στη σειρά, ο Dan Jeannotte είναι ο αρκετά αγαπητός συγγραφέας Ryan, που εμφανίζεται συχνά πυκνά ως το ερωτικό ενδιαφέρον της Jane. Το βιογραφικό του ηθοποιού είναι αρκετά εντυπωσιακό, αφού έχει εμφανιστεί σε αρκετά blockbusters όπως τα Death Race και Red 2, ενώ είχε μιικρούς ρόλους στις σειρές Reign και Designated Survivor.

Υπάρχουν αρκετά να δεις στο προφίλ του Jeannotte, από φύση μέχρι τέχνη μέχρι και βιβλία. Ο ηθοποιός, μάλιστα, δεν ξεχνά ποτέ να δείξει την αγάπη προς τους συμπρωταγωνιστές του. Υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες στο Instagram του με τον ίδιο να παλιμπαιδίζει με το υπόλοιπο καστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Jeannotte (@littlespoonman)

7. Sam Page – 130.000 followers

Ο Sam Page παίζει τον εύπορο Richard Hunter, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του περιοδικού Scarlet, καθώς και σύμβουλος του Safford Publishing, του εκδοτικού οίκου που έχει το περιοδικό. Ο ηθοποιός έχει μεγάλη εμπειρία στην βιομηχανία, αλλά και στο συγκεκριμένο είδος, αφού έχει εμφανιστεί και σε σειρές όπως το Gossip TV και το Desperate Housewives.

Οι περισσότερες φωτογραφίες του Sam Page αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά του, κάτι που είναι αρκετά χαριτωμένο. Σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες για την καριέρα του, αφήνοντας έτσι τη δουλειά στην άκρη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Page (@sampage)

6. Melora Hardin – 165.000 followers

Οι ηθοποιοί του The Bold Type με ένα αρκετά εντυπωσιακό Instagram συνεχίζονται με την Melora Hardin και τους 165.οοο ακόλουθούς της. Υπάρχουν αρκετά απαίσια αφεντικά σε ταινίες και σειρές, αλλά η χαρακτήρας της Hardin, Jacqueling δεν είναι μία από αυτά. Η αρχισυντάκτρια είναι πολύ συμπαθής από τους υπαλλήλους. Μπορεί να μην είναι μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ, αλλά η δουλειά της και η εμπειρία της είναι πολύ εντυπωσιακές. Δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει την υποκριτική από το 1976, η ηθοποιοός έχει στο βιογραφικό της πάνω από 300 ταινίες και σειρές!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της σχετίζονται με έναν απλό αλλά διασκεδαστικό τρόπο ζωής. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τόσο από τη δουλειά της όσο και από την προσωπική της ζωή. Απολαμβάνει να δημοσιεύει καμιά φωτογραφία από τα παλιά θυμίζοντας στους νεότερους φανς ότι δεν είναι καινούργια σε αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melora Hardin (@meloradhardin)

Δείτε ακόμη: Netflix: 10 σειρές που έγιναν «οδηγός επιβίωσης» των γυναικών

5. Tom Austen – 326.000 followers

O Tom Austen παρουσιάστηκε στο κοινό στην τελευταία σεζόν ως ένας μπαρμαν που ερωτεύεται η Kat. Πέρα από το The Bold Type, έχει συμμετάσχει σε ορισμένα ιστορικά δράματα, όπως το The Borgia και το The Royals.

Κρίνοντας από το προφίλ του στο Instagram, ο Austen λατρεύει τη φύση και δείχνει πολύ ωραίος με κοστούμι. Πολύ δίκαια, λοιπόν, εγκαινιάζει την πεντάδα με τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του The Bold Type.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Austen (@tommyae)

4. Aisha Dee – 397.000 followers

Οι ηθοποιοί και το καστ του The Bold Type δεν τελειώνουν εδώ, αφού έχουμε και τις βασικές πρωταγωνίστριες! Οι οπαδοί της σειράς γνωρίζουν την Aisha Dee ως την Kat Edison, την υπεύθυνη για τα social media στο Scarlet. Αυτός ο ρόλος είναι εκείνος που την έκανε ευρύτερα γνωστή, αφού παλαιότερα είχε εργαστεί κυρίως σε αυστραλιανές σειρές!

Στο προφίλ της Dee μπορούμε να δούμε και ορισμένα βίντεο με το γιουκαλίλι της. Άλλωστε, ασχολείται με τη μουσική κι ενίοτε τραγουδάει. Επίσης έχει πολύ καλή σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της! Οι αμέτρητες φωτογραφίες από τα παρασκήνια και τις εξόδους τους αποδεικνύουν ότι οι ηθοποιοί του The Bold Type είναι τόσο κουλ όσο και οι χαρακτήρες που υποδύονται!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aisha Dee (@aishtray)

3. Meghann Fahy – 428.000 followers

Η Meghann Fahy υποδύεται την στυλίστρια του Scalert που μπαίνει σε μία σχέση με ένα από τα αφεντικά της. Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της καριέρας της.

Όπως βλέπουμε στο προφίλ της, η ηθοποιός ασχολείται ιδιαίτερα με τα πολιτικά και τον ακτιβισμό. Υποστηρίζει κινήματα όπως το Black Lives Matter, αλλά και το Democratic Party. Η Fahy είναι ως επί το πλείστον καλοκαιρινός τύπος και λατρεύει τα ταξίδια. Λατρεύει επίσης την οικογένειά της και δεν λείπει να εκφράσει την αγάπη της για την ανηψιά της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghann Fahy (@meghannfahy)

2. Katie Stevens – 778.000 followers

Η Katie Stevens παίζει την συντάκτρια Jane Sloan, που είναι μία από τις καλύτερες φίλες που θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει. Η ηθοποιός είναι μάλιστα αρκετά ταλαντούχα στο τραγούδι. Έχει εμφανιστεί στο American Idol το 2010, όπου έδωσε μία εντυπωσιακή ερμηνεία και έφτασε μέχρι τους 8.

Οι φωτογραφίες της δείχνουν ότι εκείνη και ο άντρας της λατρεύουν την περιπέτεια και την πεζοπορία. Όποτε το κάνουν αυτό, βγάζουν φωτογραφίες. Η Stevens επίσης φαίνεται να απολαμβάνει ένα ωραίο ποτήρι κρασιού αραιά και πού. Εφόσον, μάλιστα, λατρεύει τη δουλειά της, φωτογραφίες από τη σειρά δε θα μπορούσαν να λείπουν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katie Stevens (@thekatiestevens)

1. Raven Symone – 2.600.000 followers

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί και το καστ του The Bold Type ολοκληρώνεται με την Raven Symone, η οποία μάλιστα έχει κατά πολύ τους περισσότερους ακόλουθους απ’ όλους! Η Symone εμφανίστηκε στην τέταρτη σεζόν ως η influencer Alice Knight.

Η εμφάνισή της στην κορυφή της λίστας δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, αφού είχε ήδη από πριν φανατικό κοινό, δεδομένου ότι πρωταγωνιστούσε στο sitcom του Disney Channel That’s So Raven. Πέρα από την υποκριτική, η Raven Symone τραγουδάει κιόλας. Μάλιστα, παρουσίαζε το talk show The View το 2015.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raven-Symoné (@ravensymone)

Δείτε επίσης: 

Σειρές και ταινίες σαν το The Bold Type στο NetflixThe Bold Type στο Netflix: Το επόμενο Gossip Girl;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post The Bold Type: Οι πιο δημοφιλείς ηθοποιοί με βάση τους Instagram followers appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα