Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη συγχώρεση για Αλέξη και Πηνελόπη

20:57 21/2/2021 - Πηγή: Youfly

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Στο επίκεντρο της αγαπημένης μας ιστορίας θα βρεθεί στη συνέχεια η Πηνελόπη, η αγαπημένη κόρη του Δούκα, η οποία πέφτει σε ένα βαρύτατο ολίσθημα φέρνοντας στα άκρα τη σχέση της με τον Αλέξη, στις Άγριες Μέλισσες.

Το τελευταίο καιρό η Πηνελόπη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να μείνει μακριά από το Μελέτη και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει με τον Αλέξη τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος. Όμως – όπως είδαμε

σε προηγούμενο επεισόδιο- μια συνάντηση της με το Μελέτη θα σταθεί μοιραία για την ίδια καθώς υποκύπτουν στο πάθος που τους ενώνει και φιλιούνται μέσα στο δρόμο.

Άγριες Μέλισσες: Το μωρό ενώνει Αλέξη και Πηνελόπη

Για κακή τους τύχη όμως τους βλέπει ο πατέρας του Αλέξη ο Μάρκος ο οποίος έκπληκτος από τη στάση της νύφης του την πληροφορεί ότι θα ενημερώσει για όσα είδε με τα μάτια του τον γιό του. Η Πηνελόπη προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά ο πεθερός της είναι ανένδοτος. Η Πηνελόπη τότε αποφασίζει να μιλήσει η ίδια στον Αλέξη. Βέβαια ο εισαγγελέας όταν μάθει από τη γυναίκα του τι ακριβώς έχει συμβεί θα μείνει άναυδος και θα της ζητήσει αμέσως να χωρίσουν.

Ο Αλέξης θεωρεί ότι η Πηνελόπη καταχράστηκε της εμπιστοσύνης που της είχε. Παρά τις εκκλήσεις του πατέρα του να τη συγχωρέσει είναι αμετάπειστος.

Όλα αλλάζουν από τη στιγμή που η Πηνελόπη μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Το χαρμόσυνο γεγονός το ανακοινώνει η ίδια στον Αλέξη με δάκρυα στα μάτια δείχνοντας του για μια ακόμη φορά τη μεταμέλεια της. Του ζητεί να είναι ξανά μαζί και ο Αλέξης αυτή τη φορά λυγίζει και τη συγχωρεί.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα φέρνει κοντά Δρόσω & μικρό ΣέργιοΆγριες Μέλισσες: Έρχεται επίσημα ο 3ος κύκλος – Τί θα δούμεΆγριες Μέλισσες: Ο κρυφός σύμμαχος της Πηνελόπης στον χωρισμό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη συγχώρεση για Αλέξη και Πηνελόπη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα