Γλυκές Μανόλιες: Η αισθηματική χαλαρωτική σειρά στο Netflix

13:00 21/2/2021 - Πηγή: Youfly

Συναίσθημα και ρομαντισμός κυριαρχεί στην χαλαρωτική σειρά του Netflix, Γλυκές Μανόλιες, που έχει κατακτήσεις τις καρδιές των θεατών.

Οι Γλυκές Μανόλιες (Sweet Magnolias) είναι μία νέα σειρά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 στο Netflix κι έκτοτε αγαπήθηκε από το κοινό. Η σειρά είναι ένα ρομαντικό δράμα

που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Sherryl Woods. Για το Netflix αναπτύχθηκε από την Sheryl J. Anderson και πρωταγωνιστούν οι JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley και Jamie Lynn Spears.

Η υπόθεση της σειράς και οι χαρακτήρες

Η σειρά Γλυκές Μανόλιες ακολουθεί τρεις αχώριστες φίλες, τις Maddie, Helen, Dana Sue, καθώς στηρίζουν η μία την άλλη, ενώ προσπαθούν να συνδυάσουν σχέσεις, οικογένεια και καριέρα στην μικρή πόλη της Νότιας Καρολίνα, Serenity.

Συγκεκριμένα, η Maddie Twonsend είναι μία πρόσφατα χωρισμένη γυναίκα που προσπαθεί να επιστρέψει στο εργατικό δυναμικό, ενώ περνάει ένα διαζύγιο με τον άντρα της Bill. H Maddie με τις φίλες της αποκαλούν τους εαυτούς τους Γλυκές Μανόλιες (Sweet Magnolias), εξού και ο τίτλος της σειράς του Netflix.

Από την άλλη, η Dana Sue Sullivan είναι σεφ και ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου με τον τίτλο Sullivan’s. Η τελευταία από τις Γλυκές Μανόλιες είναι η Helen Decatur, η οποία είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος. Η Helen αγόρασε μία βίλα προκειμένου να το μετατρέψει σε spa με την Maddie και την Dana Sue υπό την ονομασία The Corner Spa.

Οι τρεις φίλες θα έρθουν αντιμέτωπες με νέους σκοπούς, νέες ζωές και νέους ανθρώπους. Πώς θα το διαχειριστούν;

Γιατί αξίζει να δεις τη σειρά Γλυκές Μανόλιες στο Netflix;

Οι Γλυκές Μανόλιες είναι μία ευχάριστη, τρυφερή σειρά για τη ζωή. Αληθινοί χαρακτήρες, με συναισθήματα, που δεν φοβούνται να νιώσουν, να τσαλακωθούν. Τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες ενώνονται στα εύκολα και τα δύσκολα. Οι Γλυκές Μανόλιες μιλάει στην ψυχή των θεατών. Η σειρά περιγράφει τη φιλία και τον έρωτα, τους φόβους και τις ανησυχίες ως έχουν. Μία από τις πιο χαλαρωτικές σειρές στο Netflix που θα σας συγκινήσει.

Η σειρά Γλυκές Μανόλιες στο Netflix είναι μία προσεγμένη παραγωγή με 10 επεισόδια των 50 λεπτών περίπου. Εξαιρετικές ερμηνείες από τις Anna Garcia Swisher, Brooke Elliott και Heather Headley, που αγγίζουν τον θεατή. Τα σκηνικά μαγεύουν το μάτι σε συνδυασμό με την παστέλ χρωματική παλέτα των πλάνων. Την όμορφη αισθητική έρχεται να απογειώσει η μουσική επένδυση, η οποία ντύνει άψογα τις σκηνές και κορυφώνει την συναισθηματική ατμόσφαιρα.

Εν κατακλείδι, να αναφέρουμε ότι οι Γλυκές Μανόλιες στο Netflix ανανεώθηκαν το καλοκαίρι του 2020 για μία δεύτερη σεζόν, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: 

Η Έμιλι στο Παρίσι: Όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν στο NetflixNetflix: Χαλαρωτικές σειρές για να μη σκέφτεσαι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Γλυκές Μανόλιες: Η αισθηματική χαλαρωτική σειρά στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα