Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο

09:05 3/11/2021 - Πηγή: Youfly

Καταιγιστικές θα είναι και απόψε οι εξελίξεις για την δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη Σταμίρη στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο και αυτή δεν είναι άλλη από την Ζωή Μεγαρίτη. Οι δυο γυναίκες θα συμμαχήσουν έχοντας μόνο ένα στόχο. Η Ζωή παραπλανά τον σύζυγό της Ακύλα νομίζοντας ο ίδιος πως η φιλία της με την Ελένη είναι στημένη, όπως της το ζήτησε ο ίδιος.

Τι θα δούμε σήμερα 3/11 στις
Άγριες Μέλισσες;

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ακύλας βρίσκει ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ζάχο αντιμέτωπο με τον Λάμπρο, ενώ ζητά απ’ τη Ζωή να έχει από κοντά την Ελένη. Μόνο που η Ζωή έχει τα δικά της σχέδια. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε μια αναπάντεχη τροπή, ενώ στο σπίτι της Ουρανίας και του Κυριάκου μαίνεται πόλεμος για το δάνειο του Σαραντόπουλου. Ο Μελέτης δείχνει να επηρεάζεται απ’ το πρόβλημα του Κωνσταντή.

Η Μυρσίνη ανακαλύπτει τον ρόλο της Αντιγόνης

Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στον Δούκα ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει, ενώ η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της, μια ερωτική αντίζηλο. Η Ελένη θα βρει έναν ανεπάντεχο σύμμαχο στις Άγριες Μέλισσες, ενώ μια αποκάλυψη της Δρόσως θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Νικηφόρος θα γίνει μάρτυρας ενός γεγονότος που θα διαταράξει γι’ άλλη μια φορά τη σχέση του με την Ασημίνα.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης κλείνεται σε μοναστήριΆγριες Μέλισσες Spoiler: Νικηφόρος και Νώντας πιάνονται στα χέρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα