Άγριες Μέλισσες Spoiler: Όλο το Διαφάνι τα βάζει με τον Κυριάκο

22:20 2/11/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Κυριάκος συνεχίζει να έχει πάρε – δώσε με τον Ακύλα, με αποτέλεσμα όλο το Διαφάνι να εξοργίζεται μαζί του, στις Άγριες Μέλισσες. Από την άλλη πλευρά, ο Ακύλας εκμεταλλεύεται την επιστροφή του Μπάμπη για να δείξει σε όλους πόσο καλός είναι με τους συγχωριανούς του.

Ο Μπάμπης επιστρέφει από την εξορία και παλεύει να ξεπεράσει το τεράστιο σοκ που βίωσε. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του, αλλά και όλο το καφενείο του χωριού. Όλοι τρέχουν να τον βοηθήσουν, να τον κάνουν

να ξεπεράσει το σοκ.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Βασιλώττος, στο TV24:

«Ο Μπάμπης θα γυρίσει εντελώς διαφορετικός. Πιο ώριμος, πιο πονεμένος, πιο συνεσταλμένος και σίγουρα οι αναμνήσεις δεν θα τον κάνουν να νιώθει καλύτερα. Το βλέπω από τα γυρίσματα. Είναι εντελώς διαφορετικός στις σκηνές του. Σίγουρα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του, να επαναφέρει τον παλιό του χαρακτήρα, να είναι χαρούμενος και να κάνει και τους άλλους να γελούν, αλλά θα χρειαστεί καιρός να συνέλθει, αν συνέλθει ποτέ».

Ο Κυριάκος στο επίκεντρο

Ο Κυριάκος θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, με το Διαφάνι να στέκεται απέναντί του, στις Άγριες Μέλισσες. Ο ίδιος θεωρεί πως πρέπει να έχει αιώνια ευγνωμοσύνη στον Ακύλα, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να τον αποθεώνει.

Όλοι είναι εξοργισμένοι μαζί του. Κανείς, όμως, δε μπορεί να πει κάτι σε έναν πατέρα που πόνεσε τόσο πολύ. Ο Μπάμπης συναντάει τον Ακύλα κι ένας μεγάλος καυγάς ξεσπάει, με τον Κυριάκο να βρίσκεται στη μέση.

Ο Μπάμπης φωνάζει στον πατέρα του, εκνευρισμένος. Δε θέλει να χρωστάει χάρη σε ανθρώπους, όπως είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης. Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στο χωριό…

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης κλείνεται σε μοναστήριΆγριες Μέλισσες Spoiler: Νικηφόρος και Νώντας πιάνονται στα χέρια

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες Spoiler: Όλο το Διαφάνι τα βάζει με τον Κυριάκο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα