YFSF: Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα – Ποιος θα είναι αντικαταστάτης;

11:05 6/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ύστερα από την ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το Your Face Sounds Familiar (YFSF) – All Star, όλα ήρθαν άνω κάτω στο σόου μεταμορφώσεων. Θα υπάρξει αντικαταστάτης του τραγουδιστή κι αν ναι ποιος θα είναι; Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι με μία ανακοίνωση χθες το απόγευμα ο ANT1 έκανε γνωστό ότι ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το παιχνίδι για προσωπικούς του λόγους.

Ειδικότερα, η αποχώρηση ήρθε ύστερα από μία καταγγελία της πρώην συζύγου του για επιθετική και βίαιη συμπεριφορά.

Η τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή στο σόου

Είναι γεγονός ότι το κανάλι δεν ήταν προετοιμασμένο για αυτό το περιστατικό και πιάστηκε εξαπίνης. Πολλοί, λοιπόν, αναρωτιούνται σχετικά με το Your Face Sounds Familiar εάν θα υπάρξει αντικαταστάτης του Κώστα Δόξα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Δόξας ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν συμφωνήσει με την παραγωγή για μία All Star εκδοχή του σόου μεταμορφώσεων, ενώ όπως είχε ανακοινώσει ο ANT1 την τελευταία εμφάνισή του θα βλέπαμε την Κυριακή 7 Μαρτίου, αφού το επεισόδιο είναι μαγνητοσκοπημένο. Ύστερα από συζητήσεις, τελικά αποφασίστηκε η εμφάνισή του να κοπεί στο μοντάζ, αλλά να παραμείνουν ορισμένα πλάνα τα οποία ήταν αδύνατο να αφαιρεθούν.

Θα υπάρξει αντικαταστάτης το Κώστα Δόξα στο Your Face Sounds Familiar;

Το κανάλι πήρε την σοβαρή απόφαση να μην υπάρξει αντικαταστάτης του Κώστα Δόξα στο Your Face Sounds Familiar για δύο ειδικούς λόγους. Ο πρώτος λόγος αφορά ότι η παραγωγή είχε κάνει πολύ μεγάλη πορώθηση της All-Star εκδοχής, είχε διαλέξει του 10 καλύτερους που είχαν περάσει από το σόου μεταμορφώσεων και είχαν αφήσει το δικό τους στίγμα. Παράλληλα, δεν υπήρχε κάποιος άλλος που θα μπορούσαν να επιλέξουν, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου, που είχε λάβει πρόταση, προτίμησε να πάει στο Survivor.

Ο δεύτερος λόγος αφορά τη διάρκεια του σόου. Ο ANT1 αποφάσισε ότι 9 διαγωνιζόμενοι είναι αρκετοί, καθώς συμπληρώνουν και με το παραπάνω το πρόγραμμα του καναλιού. Συνεπώς, μολονότι όλα τα χρόνια οι διαγωνιζόμενοι ήταν 10, αυτή τη χρονιά ο ANT1 κάνει τη διαφορά και οι συμμετέχοντες θα είναι 9.

Δείτε επίσης: 

YFSF – Κώστας Δόξας: Καταγγελία βόμβα και άμεση αποχώρησηYFSF – Πρεμιέρα: Ποιος κέρδισε και ποιος κριτής έκλαψε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post YFSF: Η αποχώρηση του Κώστα Δόξα – Ποιος θα είναι αντικαταστάτης; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα