Έξαψη: Η επέκταση των επεισοδίων και η δεύτερη σεζόν

22:29 5/3/2021 - Πηγή: Youfly

Πολλοί επιθυμούν να υπάρξει και δεύτερη σεζόν της σειράς Έξαψη, με ανανεωμένα επεισόδια, γεμάτα σασπένς και συγκίνηση. Όπως έχει αποδειχθεί, η νέα σειρά του MEGA ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίζει, μέχρι και σήμερα, να καθηλώνει τους τηλεθεατές. Κάθε επεισόδιο αποτελεί κι ένα άλυτο μυστήριο, με τους πρωταγωνιστές

να ζουν τον δικό τους γολγοθά.

Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση έχει φροντίσει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ η υπόθεση εμπλουτίζεται, μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο. Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως νομίζουμε ότι είναι (ως απλοί θεατές). Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, με τους δημιουργούς, αλλά και το MEGA, να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Άραγε, θα δούμε δεύτερη σεζόν στην Έξαψη, ή τα επεισόδια θα τελειώσουν με την λήξη της τηλεοπτικής περιόδου;

Η επέκταση των επεισοδίων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youfly.com, δεύτερη σεζόν για την Έξαψη, με ολοκαίνουργια επεισόδια από τον Σεπτέμβριο, δε θα υπάρξει. Η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες από τώρα. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως θα μείνει παραπονεμένο το κοινό.

Το κανάλι είναι παρά πολύ ευχαριστημένο από τη νέα αυτή προσθήκη στο πρόγραμμά του. Η Έξαψη κατάφερε να αντέξει στον ανταγωνισμό των ριάλιτι, αποκτώντας ένα τεράστιο και φανατικό κοινό, που αγωνιά για την συνέχεια. Έτσι, θα γίνει μια μικρή επέκταση των επεισοδίων, για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Αυτό σημαίνει πως η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά, μπορεί να λήξει αυτή την σεζόν, αλλά θα λήξει ένα μήνα αργότερα από αυτό που ήταν προγραμματισμένο. Η Έξαψη, θα εμπλουτιστεί με επιπλέον δώδεκα επεισόδια (αντί για μια δεύτερη σεζόν), τα οποία θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές, ακόμη και τους ανοιξιάτικους – καλοκαιρινούς μήνες. Άλλωστε, η Βίκυ, η Μαρίνα, η Κλαίρη, ο Αλέξανδρος, η οικογένεια Αξιώτη, ο Κωστής, ο Γιάννος και ο Μηνάς έχουν πολλά ακόμη να μας πουν.

Δείτε επίσης:

Έξαψη: Ένας ακόμη ύποπτος συλλαμβάνεται μετά τον ΑξιώτηΈξαψη: Νέος έρωτας από το πουθενά για την Βίκυ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Έξαψη: Η επέκταση των επεισοδίων και η δεύτερη σεζόν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα