Survivor: Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τα στοιχήματα

10:25 6/3/2021 - Πηγή: Youfly

Διάσημοι, μαχητές, κόκκινοι και μπλε. Όλοι τους παίκτες του Survivor. Ποιοι εξ αυτών όμως θεωρούνται φαβορί για τον τελικό; Υπάρχουν αουτσάιντερ που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο; Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν και το Youfly.com έχει το ρεπορτάζ.

Πρωτομπήκανε στην τηλεοπτική μας ζωή στις 27 Δεκεμβρίου. Έκτοτε τέσσερις φορές την εβδομάδα μας απασχολούν για τις επιδόσεις τους, την αγωνιστικότητά τους, τη συμπεριφορά τους και φυσικά τις δηλώσεις τους.

Ορισμένοι από τους Survivors ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, άλλοι το βρήκαν στην πορεία, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ακόμη ψάχνουν τη σωστή τεχνική και τον τέλειο στόχο.

Τα στοιχεία βέβαια για τις επιδόσεις των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης έρχονται να καταδείξουν δυνατούς και αδύναμους παίκτες. Ποιοι είναι, λοιπόν τα φαβορί του Survivor και οι αουτσάιντερ με βάση τα στοιχήματα;

Τα μεγάλα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Τζέημς Καφετζής με 58 νίκες μέχρι στιγμής αναδεικνύεται ο «βασιλιάς» του στίβου μάχης. Πολύ κοντά με 41 επιτυχίες ακολουθεί η εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που σε ορισμένους θυμίζει τη μαχητικότητα της Κατερίνας Δαλάκα.

Τρίτος στη σειρά, έχοντας 40 πανηγυρισμούς στο ενεργητικό του, έπεται ο αγρότης, Νίκος Μπάρτζης. Την επικράτηση των μπλε στη λίστα με τους άριστους παίκτες έρχονται να διακόψουν δύο παίκτες των κόκκινων, ένας διάσημος και ένας άλλοτε μαχητής. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος θα πρέπει να επαίρεται για τις 37 νίκες του, ενώ και ο Κόρο αποδεικνύεται πολύ δυνατός αγωνιστικά χάρη στις 30 επιτυχίες που έχει φέρει παίζοντας στο Survivor.

Πέρα από τα φαβορί, όμως, ποιοι είναι οι αουτσάιντερ του Survivor, που ποντάρουν λιγότερο τα στοιχήματα;

Οι τελευταίοι στους στίβους μάχης

Οι τραγουδιστές φαίνεται ότι ακόμη δεν έχουν κατακτήσει τους στίβους μάχης. Με εξαίρεση τον Spiderman Ηλία που δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα, οι υπόλοιποι τρεις έχουν ένα κοινό. Δίνουν ραντεβού στη λίστα των ουραγών του φετινού Survivor. Μόλις 18 νίκες έχει καταφέρει να δώσει στην ομάδα του ο τραγουδιστής, Πάνος Καλλίδης, ενώ ακολουθεί με 21 επιτυχίες ο Τριαντάφυλλος.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος με 20 μόλις θετικά αποτελέσματα. Συνοδοιπόροι μόνο στις νίκες είναι και δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τον ζαχαροπλάστη, Κώστα Παπαδόπουλο και την youtuber, Άννα-Μαρία Βέλλη. Και οι δύο μετρούν μέχρι στιγμές από 28 πανηγυρισμούς.

Δείτε σχετικά: Survivor: Η κατάταξη των νέων παικτών σε σύγκριση με τους παλιούς

Ποιον θέλουν νικητή τα στοιχήματα

Και στο πεδίο των στοιχημάτων έχει βρεθεί το ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τα μεγάλο φαβορί είναι ο Κόρο (3,30) και ακολουθούν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, και οι δύο με 3,50. Στη λίστα με τα φαβορί του Survivor στα στοιχήματα συμπληρώνουν οι Γιώργος Κοψιδάς (4,00) και Αλέξης Παππάς (5,50).

Δείτε επίσης: 

Survivor 7/3: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλουSurvivor: Η επική μουσική του ριάλιτι σε πιανιστική εκδοχή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τα στοιχήματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα