The Bachelor: Μειώνονται τα επεισόδια – Ο μεγάλος τελικός

13:28 20/10/2020 - Πηγή: Youfly

Μεγάλες εξελίξεις ετοιμάζει ο ALPHA σχετικά με την εκπομπή The Bachelor. Ο σταθμός αποφάσισε να μειώσει τα επεισόδια, με αποτέλεσμα ο μεγάλος τελικός να αργήσει να φτάσει στους δέκτες των τηλεθεατών.

The Bachelor: Η μείωση στα επεισόδια και ο μεγάλος τελικός

Ο σταθμός του ALPHA αποφάσισε να μειώσει την προβολή του

The Bachelor, από τρία επεισόδια σε δύο. Συγκεκριμένα, η εκπομπή αντί για Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή, θα προβάλλεται μόνο Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00. Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας των κοριτσιών για την καρδιά του Παναγιώτη δε πάει και τόσο καλά, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης φαίνεται να πέφτουν αντί να ανεβαίνουν. Παρόλο που οι εντάσεις κορυφώνονται και οι ομαδικές δοκιμασίες δυσκολεύουν, οι τηλεθεατές δε φαίνεται να εντυπωσιάζονται πια από το παιχνίδι.

Ωστόσο, τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, με τα κορίτσια να βρίσκονται στην τελική ευθεία. Την Δευτέρα 19/10 γυρίστηκε ο ημιτελικός, στον οποίο βρέθηκαν η Νικολέττα, η Βίβιαν και η Αντζελίνα. Εκτός από τις ίδιες όμως, ο Παναγιώτης κλήθηκε να γνωρίσει και τις οικογένειες των κοριτσιών. Φυσικά δεν επιτράπηκε η είσοδος σε δεκάδες άτομα., παρά μόνο στο στενό οικογενειακό κύκλο της κάθε κοπέλας (γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια). Αποστολή του Bachelor είναι να μάθει όσο τον δυνατόν περισσότερο για το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο θα φύγει αγκαλιά από το παιχνίδι.

Ο τελικός στη γενέτειρα του Παναγιώτη

Στον μεγάλο τελικό του The Bachelor, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασαν οι Νικολέττα και η Βίβιαν, ενώ φάνηκε πως η Αντζελίνα αποχώρησε από τη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο. Τα κορίτσια θα ταξιδέψουν μαζί με τον Παναγιώτη και την παραγωγή στη γενέτειρα του The Bachelor στη Μάνη. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κι αυτές την οικογένεια του Παναγιώτη και να μάθουν περισσότερα από τη ζωή του και την παιδική του ηλικία. Θα έρθουν πιο κοντά και θα δώσουν την ευκαιρία στον The Bachelor να κρίνει ποια είναι η κατάλληλη σύντροφος για αυτόν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Διαβάστε περισσότερα για την τελική δυάδα του The Bachelor, καθώς και για τον μεγάλο τελικό στον ALPHA.

The post The Bachelor: Μειώνονται τα επεισόδια – Ο μεγάλος τελικός appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
bachelor πεμπτη παρασκευή μονό
Τυχαία Θέματα