Μελίνα Τσαμπάνη: Τέλος οι Άγριες Μέλισσες – Η νέα σειρά της

12:07 20/10/2020 - Πηγή: Youfly

Η σεναριογράφος της σειράς Άγριες Μέλισσες, Μελίνα Τσαμπάνη, που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο κανάλι του ANT1, αποκάλυψε σε μια συνέντευξή της πως έρχονται μεγάλες αλλαγές, τόσο στη σειρά, όσο και γενικότερα στο καστ των ηθοποιών, ενώ μια νέα σειρά έρχεται για να συγκλονίσει ξανά το κοινό της.

Μελίνα Τσαμπάνη: Η συνεργασία της με το σταθμό του ΑΝΤ1 για τη νέα
σειρά

Η σεναριογράφος της σειράς Άγριες Μέλισσες δεν εγκαταλείπει οριστικά τον σταθμό του ANT1, ακόμα και μετά το τέλος του 2ου κύκλου των Άγριων Μελισσών. Όπως δήλωσε και η ίδια, κάτι μεγάλο έρχεται στον ANT1, από τον Σεπτέμβριο του 2021. Αναλυτικά, η Μελίνα Τσαμπάνη ετοιμάζει επίσης κάτι εντελώς καινούργιο, που θα πάρει τη θέση της σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Μια νέα σειρά με μουσικό αέρα θα έρθει στον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται, για αρχή, δύο φορές την εβδομάδα.

Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη δήλωσε πως η νέα σειρά θα έχει μουσικό περιεχόμενο, με σμυρναίικα και ρεμπέτικα. Θα είναι ξανά μια σειρά εποχής, με πλούσια σκηνικά που θα μας γυρίσει στο παρελθόν. Όσο για το καστ και τους πρωταγωνιστές, η Μελίνα Τσαμπάνη δήλωσε: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ξανά δούμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα έργα της σεναριογράφου.

Τέλος για τις Άγριες Μέλισσες – Και νέα σειρά από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Μελίνα Τσαμπάνη στη συνέντευξη της, δε θα υπάρξει άλλος κύκλος για τη σειρά Άγριες Μέλισσες. Η ίδια τονίζει πως οι Άγριες Μέλισσες θα κάνουν τον κύκλο τους στα τελευταία επεισόδια της σεζόν, με αποτέλεσμα η ιστορία να τελειώσει εκεί. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη ετοιμάζει μια άλλη σειρά, εντελώς διαφορετική από τις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μια μικρή παράταση επεισοδίων, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα υπάρξει εξ ολοκλήρου τρίτη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Τσαμπάνη ετοιμάζει μια σειρά για το MEGA, η οποία ήδη συζητιέται πολύ. Η σειρά του MEGA θα λέγεται “Σιωπηλός Δρόμος” και θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Μια μικρή σχετικά σειρά, αστυνομικού περιεχομένου με ένα σενάριο που θα καθηλώσει ξανά το κοινό της Μελίνας Τσαμπάνη. Το “Σιωπηλός Δρόμος” θα περιστρέφεται γύρω από απαγωγές παιδιών εύπορων οικογενειών και θα προβληθεί τον Ιανουάριο του 2021. Ένα συγκλονιστικό αστυνομικό δράμα με πολύ μυστήριο, θα έρθει στους δέκτες μας με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνη και του MEGA.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά Άγριες Μέλισσες, στον ANT1.

The post Μελίνα Τσαμπάνη: Τέλος οι Άγριες Μέλισσες – Η νέα σειρά της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα