The Bachelor 13/11: Το Twitter δίκασε τον ερωτευμένο Παναγιώτη

07:10 14/11/2020 - Πηγή: Youfly

Για μία ακόμη Παρασκευή το Twitter πήρε φωτιά και δίκασε όσα έγιναν στο επεισόδιο The Bachelor 13/11. Ο Παναγιώτης με τις δηλώσεις του, αλλά και με τα ραντεβού του έφεραν τα πάνω κάτω στην διαδικτυακή πλατφόρμα κι εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σχόλια που είδαμε από τους χρήστες.

The Bachelor 13/11: Ο ερωτευμένος Παναγιώτης – Τα γέλια στο Twitter

Ο Παναγιώτης, στο σημερινό The Bachelor

(13/11) επισκέφτηκε τα κορίτσια στην βίλα για Brunch. Εκεί, έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση, η οποία τάραξε τα περισσότερα κορίτσια. Η Αντζελίνα το ρίχνει στο φαγητό, ενώ η Νικόλ βρίσκεται σε εκνευρισμό. Η επίσκεψή του, δεν χαροποίησε όλα τα κορίτσια, καθώς εξελίχθηκε περίεργα.

Ο The Bachelor αποκαλύπτει στα κορίτσια πως είναι ερωτευμένος, αλλά όχι μόνο με μία κοπέλα. Αυτό έδωσε την αφορμή στο Twitter και στους χρήστες της πλατφόρμας να ξεσπάσουν σε memes και σχόλια, δικάζοντας τον Παναγιώτη για τους πολλαπλούς του έρωτες:

The Bachelor 13/11: Το ερωτικό ραντεβού και η τσιρίδα της Σίας ξεσήκωσαν το Twitter

Απανωτά τα χτυπήματα για τους χρήστες που παρακολούθησαν το επεισόδιο The Bachelor 13/11. Η Σία με τον Παναγιώτη πήραν “φωτιά” με το ερωτικό μασάζ και αντίστοιχα, φωτιά πήρε και το Twitter από σχόλια:

Μάλιστα, όταν η Σία άρχισε να φωνάζει δυνατά πως είναι ερωτευμένη, το Twitter άρχισε να “φωνάζει” κι αυτό, για το πόσο αστείο ήταν το στιγμιότυπο:

Ο καυγάς ανάμεσα σε Αντζελίνα – Νικόλ δίχασε το Twitter

Μια ακόμη τελετή των ρόδων εξελίσσεται άσχημα στο The Bachelor (13/11), με τις Αντζελίνα και Νικόλ αυτή τη φορά να βρίσκονται στο επίκεντρο. Η Αντζελίνα έχει δηλώσει στο σπίτι πως είναι πολύ έντονα ερωτευμένη με τον Παναγιώτη. Η Νικόλ αμφισβητεί τα συναισθήματά της, κάτι που εξοργίζει την Αντζελίνα. Οι δυο τους θα μπλεχτούν σε μια έντονη διαφωνία, με την Αντζελίνα να της ζητάει να μην ανακατεύεται. To Twitter δεν αφήνει τίποτα να πέσει και παίρνει θέση:

Τη στιγμή της αποχώρησης στο The Bachelor (13/11), o Παναγιώτης δεν έδωσε τριαντάφυλλο στην Στέλλα, κάτι που το Twitter το θεωρούσε δεδομένο. Βέβαια, τα σχόλια και οι ατάκες δεν έλειψαν ούτε στην αποχώρηση της Στέλλας, καθώς δεν έδειξε ούτε η ίδια να νοιάζεται ιδιαίτερα που φεύγει από τη βίλα των κοριτσιών:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post The Bachelor 13/11: Το Twitter δίκασε τον ερωτευμένο Παναγιώτη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα