Big Brother 13/11: Έξαρση στο Twitter – O Μακρίδης αποχωρεί

00:41 14/11/2020 - Πηγή: Youfly

Πανικός στο Twitter απόψε, με αφορμή το επεισόδιο του Big Brother 13/11. Οι εκπλήξεις διαδέχθηκαν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα η διαδικτυακή πλατφόρμα να πάρει… φωτιά! Ο Χρήστος Μακρίδης αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αφήνοντας πίσω του την χρυσή δεκάδα.

Ο Πυργίδης στο μπλε δωμάτιο έφερε το “χάος” στο Twitter

Με αφορμή την ένταση των προηγούμενων εβδομάδων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος

καλεί στο μπλε δωμάτιο τον Πυργίδη. Ο Δημήτρης Πυργίδης είχε δείξει πολλές φορές ενοχλημένος μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, λόγω κάποιων συμπεριφορών που δε συμβάδισαν ποτέ με τη δική του τρέλα. Η επικοινωνία του με τον Ανδρέα, σχολιάστηκε από το Twitter:

Μάλιστα, όταν στο live προβλήθηκαν πλάνα από τα επεισόδια που δεν έχει παρακολουθήσει το κοινό, σε Α’ μετάδοση, το Twitter ξέσπασε με memes κατά της Ραμόνας. Ο λόγος; Η Ραμόνα μετέφερε κάποια λόγια στον Πυργίδη, τα οποία υποστήριξε πως τα είπε η Σοφία. Η ένταση οξύνθηκε ανάμεσα στους παίκτες του σπιτιού, καθώς για μία ακόμη φορά η κατάσταση ξέφυγε για λόγια “τρίτων”.

Big Brother 13/11: Ο Μακρίδης αποχωρεί – το Twitter πανηγυρίζει

Όταν ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα, το Twitter ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Η αδυναμία των χρηστών του Twitter για την Άννα Μαρία είναι ορατή πλέον. Χρήστος Μακρίδης και Άννα Μαρία βρέθηκαν στην τελική δυάδα προς αποχώρηση, ενώ η ανακοίνωση του τελικού ονόματος άργησε λόγω διαφημίσεων.

Στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, το κλίμα ήταν περίεργο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης. Ο Μακρίδης αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother (13/11) και μπορεί το Twitter να χάρηκε, ο κολλητός του όμως ο Πυργίδης το πήρε βαριά.

*Extra Memes για τους παίκτες του Big Brother, από τους χρήστες του Twitter:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Big Brother 13/11: Έξαρση στο Twitter – O Μακρίδης αποχωρεί appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα