ANT1: Nέες αλλαγές σε δυο εκπομπές – Ποια σειρά κάνει πρεμιέρα

21:17 13/11/2020 - Πηγή: Youfly

Δεν πέρασαν δυο μέρες από τη στιγμή που ο ANT1 έκανε αλλαγές στο πρόγραμμά του, όπως σας αποκάλυψε δημοσίευμα του youfly την Τετάρτη, και από Δευτέρα το πρόγραμμα της μεσημεριανο – απογευματινής ζώνης ξανά αλλάζει με μια νέα σειρά να κάνει πρεμιέρα.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ANT1 και η πρεμιέρα για νέα σειρά

Αυτή

τη φορά “κόβονται” εκ νέου τόσο το “Taxi-bits” με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα και τις καλύτερες στιγμές από την εκπομπή του “Taxi” που μεταδίδεται τα Σαββατοκύριακα όσο και η δεύτερη προβολή του “Rouk Zouk” με την Ζέτα Μακρυπούλια αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο στη νοηματική. Στη θέση τους μπαίνει μια τηλενουβέλα αμερικανικής παραγωγής με τίτλο ” Η Βασίλισσα της Καρδιάς”, η οποία κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 16.10. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα περίπου είχε κάνει πρεμιέρα η σειρά “Αστυνόμος Ρεξ” που άντεξε μερικές μέρες και επίσης κόπηκε λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. 

Λίγα λόγια για τη «Βασίλισσα της καρδιάς»:

Μια ιστορία που μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, πάθη, ανατροπές και συνωμοσίες… έρχεται στον ΑΝΤ1. Η Reina Ortíz θα υποστεί ένα ατύχημα που θα την αναγκάσει να ξεχάσει τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής της. Οκτώ χρόνια στα οποία έγινε σύζυγος του μεγιστάνα Víctor de Rosas, μητέρα της Clara και ιδιοκτήτρια του πιο διάσημου ατελιέ νυφικών στο Λας Βέγκας. Δεν θυμάται καν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, όταν ερωτεύτηκε τον Nicolás Núñez. Τώρα η Reina, που αισθάνεται ότι δεν ανήκει στον κόσμο της πολυτέλειας και της εξουσίας, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια της…

The post ANT1: Nέες αλλαγές σε δυο εκπομπές – Ποια σειρά κάνει πρεμιέρα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ANT1, Nέες, – Ποια,ANT1, Nees, – poia