Survivor: Υποψήφιος για πρώτη φορά – Εμφύλιος στις δύο ομάδες (Video)

06:39 11/5/2021 - Πηγή: Youfly

Η λύσσα για νίκη που έχει κυριεύσει κόκκινους και μπλε φαίνεται πώς είναι αρκετή για να προκαλέσει γκρίνιες, κλάματα, εντάσεις και κλίμα εμφυλίου πολέμου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Την ίδια ώρα κάποιοι έκριναν και αποφάσισαν να στείλουν στον… τάκο έναν παίκτη, που ουδέποτε μέχρι σήμερα εδώ και πέντε μήνες έχει υπάρξει υποψήφιος. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Η

ώρα των αποφάσεων έφθασε για τους μπλε. Αυτή τη φορά οι Τζέημς, Μαριαλένα, Νίκος, Κόρο και Ελένη, ως οι τελευταίοι ένοικοι της μπλε καλύβας στάθηκαν μπροστά στην κάλπη και όρισαν τον παίκτη που θεωρούν αγωνιστικά πιο αδύναμο.

Ποιος παίκτης είναι πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Για τον Γιώργο Κόρομι ή Κόρο όπως τον αποκαλεί ο Λιανός και οι συμπαίκτες του από την πρώτη εβδομάδα μετάδοσης του παιχνιδιού, η υποψηφιότητά του δεν τον ξάφνιασε: «Όλοι είμαστε πολύ κοντά. Θα φτάναμε όλοι κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση. Είναι η στιγμή να το ζήσω κι εγώ. Παρ’ όλα αυτά δεν ξέρω γιατί με ψήφισαν με παιδιά», σχολίασε ο Κόρο ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των μπλε. Επίσης, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους πανηγυρισμούς των κόκκινων και το γεγονός ότι ένα άτομο δεν του φέρθηκε σωστά μετά τη νίκη των κόκκινων.

Την ίδια στιγμή ο Λιανός ρωτά τον Τριαντάφυλλο από τους κόκκινους εάν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα: «Η μπλε ομάδα ψήφισε σωστά. Δικαίως βγήκε ο Κόρο», είπε ο Ντάφι, τονίζοντας βεβαίως ότι ο Κόρο είναι από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και έχει πάρει 4 φορές ατομική ασυλία. Σημειωτέον τη χθεσινή ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης.

Αγώνας ασυλίας για γερά νεύρα – Ανατροπή

Τα πάνω-κάτω στον αγώνα ασυλίας έφερε η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε. Αρχικά το σκορ ευνοούσε τους μπλε, καθώς με 7-2 υπέρ βρίσκονταν ένα βήμα από τη μεγάλη νίκη και την εξασφάλιση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Οι κόκκινοι όμως δεδομένου ότι κατέβηκαν στην αρένα πιο θυμωμένοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τους μπλε. Από κει και πέρα στα ματσαρίσματα που ακολούθησαν οι κόκκινοι τα έδωσαν όλα. Ειδικά στο τελευταίο run η Καρολίνα και ο Σάκης αποδείχθηκαν άριστοι στο τρέξιμο και στο στόχο και έτσι κατάφεραν να δώσουν τη νίκη στους κόκκινους.

Ξέσπασε εμφύλιος λόγω πανηγυρισμών

Το γεγονός πανηγυρίστηκε έξαλλα από την ομάδα του Ντάφι. Οι κόκκινοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι και σε αυτό το συμβούλιο του νησιού θα πάνε ως παρατηρητές. Ήταν από τις λίγες φορές που ενοχλήθηκαν από το ξέσπασμα και τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων. Πιο ενοχλημένη ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Πάτε καλά; Θέλετε να μας γυρίσετε το μαχαίρι στην πληγή; Τι βγάζετε συνθήματα; Εγώ όταν κερδίζουμε σας σέβομαι, δεν σας το χτυπώ στην μούρη, όπως εσείς. Να πανηγυρίζετε αλλά λίγος σεβασμός… Ξέσπασα, πεινάω, κοιμάμαι στο σανίδι κι οι ορμόνες μου δεν είναι καλά… Επειδή ο Κόρο κι ο James είναι εριστικοί, πρέπει κι εσείς;», ανέφερε η Μαριαλένα στο Σάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να διαχειριστεί την επιθετικότητα της άλλοτε αγαπημένης του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Ηλίας Μπόγδανος πριν τον αγώνα ασυλίας είχε επισημάνει πόσο δεν του άρεσε η αντίδραση των μπλε στο κουίζ της Δευτέρας: «Με πείραξαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί. Ειδικά που οι άλλοι είχαν φάει γλυκά και τα πάντα όλα. Μέχρι τώρα υπήρχε κι ένας σεβασμός σε αυτόν που δεν έχει φάει κι ήταν σαν Ούννοι και μετά φουλ γκαρίλα. Εντάξει θα το πάρω ως θετικό γιατί μας ξύπνησαν», σχολίασε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Δείτε επίσης: 

Survivor: Θα αποχωρήσει οικειοθελώς ο Ηλίας; Ο Λιανός απαντά (Video)Survivor: Σύμβουλος Γάμου ο Ντάφυ – Παράπονα στην Μαριαλένα (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Survivor: Υποψήφιος για πρώτη φορά – Εμφύλιος στις δύο ομάδες (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα