Άγριες Μέλισσες: Ο κρυμμένος θυμός γίνεται εκδίκηση – Τί είχαμε χθες

00:02 11/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Μελέτης και ο Δούκας ετοιμάζουν την εκδίκησή τους στον Μιλτιάδη. Η Ασημίνα και η Δρόσω παίρνουν στην αγκαλιά τους τον μικρό, όσο ο Νικηφόρος καταρρέει. Ένα επεισόδιο γεμάτο πόνο, αλλά και μικρές δόσεις ευτυχίας παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες (10/5), στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Βόσκαρης πλησιάζει στην αλήθεια, με τη μοναχή Ευσεβία να του μιλάει για το παρελθόν του. Ο Μιλτιάδης νιώθει πως χάνει το μυαλό του, ενώ η Μυρσίνη αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση με τις αδελφές Σταμίρη. Ποιες ήταν οι πιο δυνατές σκηνές του επεισοδίου;

Σε κατάσταση σοκ
ο Μιλτιάδης

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρέθηκε ο Μιλτιάδης χθες (10/5), στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Μετά από τα λόγια του Μελέτη, όλο το καφενείο μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Κανείς δε κατάφερε να πιστέψει πως ο Μελέτης ξεστόμισε τέτοια λόγια για τον Γιάννο. Η Ανέτ κατέρρευσε όταν έμαθε την πραγματική αιτία του καυγά, ενώ ο Μελέτης ζήτησε να κάνει μήνυση.

Η στιγμή όπου η Ανέτ λυγίζει αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές. Όταν ο Προύσαλης ανακοίνωσε πως ο Μιλτιάδης πρέπει να κρυφτεί για να αποφύγει το αυτόφωρο, η  Ανέτ κατάλαβε πως πράγματι ο Μελέτης εξόργισε τον αδελφό της. Όλα ήταν μία πρόκληση, ενός καλού σχεδίου. Παρόλο που ο Δούκας δεν έδειξε να γνωρίζει κάτι από όλα αυτά, ευνοήθηκε αρκετά από την κατάσταση.

Ο Κωνσταντής χτυπάει τον Μελέτη

Οι σχέσεις των δύο φίλων ραγίζουν οριστικά. Ο Κωνσταντής εξοργίστηκε όταν η Ανέτ τους πληροφόρησε όσα είπε ο Μελέτης στον Μιλτιάδη. Ο φόνος του Γιάννου ήρθε ξανά στην επιφάνεια, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στους Σεβαστούς. Μία υπόθεση που θα έπρεπε – για εκείνους- να παραμένει κλειστή, άνοιξε από ένα λάθος του Μελέτη.

Ο Κωνσταντής, νιώθοντας πως τον πνίγουν οι τύψεις και οι ενοχές, έτρεξε να βρει τον Μελέτη. Η πράξη του ήταν απάνθρωπη και η συμπεριφορά του στάθηκε η αιτία για να προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή. Όταν ο Μελέτης του παραδέχτηκε την αλήθεια, ο Κωνσταντής δεν άντεξε και τον χτύπησε δυνατά, με αποτέλεσμα ο Μελέτης να αντιδράσει και να πιαστούν στα χέρια.

Η Σοφούλα επιστρέφει

Μία μικρή δόση χαράς πήραν οι πρωταγωνιστές χθες (10/5) στο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες. Η Σοφούλα επέστρεψε στους γονείς της και όλα έλαμψαν από χαρά. Η Παγώνα και ο Τόλιας την αγκάλιασαν σφιχτά, με τη νεαρή ηρωίδα να ξεκινάει τώρα τη ζωή της στο Διαφάνι. Εκεί βρισκόταν και ο Άγγελος, ο οποίος την κοίταξε στα μάτια.

Μέσα του περιμένει μία απάντηση, σχετικά με το εάν θα είναι ξανά μαζί, ή όχι. Μια απάντηση που θα αλλάξει τα πάντα, τόσο στο χωριό, όσο και στην ίδια τη Σοφούλα, μετά από όλα όσα πέρασε.

Δείτε επίσης:

ΑΝΤ1: Πότε τελειώνουν Άγριες Μέλισσες και ΦάρμαΆγριες Μέλισσες: Τελευταία συνάντηση για Βόσκαρη και Ελένη στη φυλακή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ο κρυμμένος θυμός γίνεται εκδίκηση – Τί είχαμε χθες appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα