Survivor: Ο Τριαντάφυλλος στην Ελλάδα – Η ανοιχτή πρόσκλησή του (Video)

10:33 7/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από μισό χρόνο και στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να τον συναντήσουν στο αεροδρόμιο! Δείτε την πρώτη βίντεο ανάρτησή του μετά την αποχώρηση του από το Survivor.

Ξυρισμένος και περιποιημένος εμφανίστηκε ο Τριαντάφυλλος στα social media και αναστάτωσε όλους τους οπαδούς του. Ο ίδιος χαμογελαστός

με μία άσπρη μπλούζα δήλωσε: «Μετά από μισό χρόνο, πήρα κινητό στα χέρια μου. Σας μιλάω. Δε ξέρω τί γίνεται στην Ελλάδα μας, δε ξέρω τίποτα. Πήγα κουρεύτηκα, ξυρίστηκα. Αύριο 4:10 θα είμαι Ελευθέριος Βενιζέλος πρώτα ο θεός. Εύχομαι να με αγαπάτε και να με θέλετε».

Έτσι, ο Τριαντάφυλλος μας ενημέρωσε ότι σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα και εάν λάβουμε υπόψη πώς είχε αντιδράσει το κοινό στις αφίξεις προηγούμενων “Survivor Star”, αναμένουμε ότι θα γίνει πάλι κάποιος χαμός.

Η έμμεση πρόσκληση του Τριαντάφυλλου στο κοινό του

Μέσα από την ανάρτησή του, ο Τριαντάφυλλος κάλεσε ανοιχτά όλους τους οπαδούς του να πάνε να τον υποδεχτούν. Έδωσε ραντεβού 4:10 το απόγευμα με τους θαυμαστές του στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάπου ο Τριαντάφυλλος, ούτε έχει κάνει ανοιχτές δηλώσεις.

Μετά την επιστροφή του, όμως, στην Ελλάδα, ο Τριαντάφυλλος πιθανώς να κάνει συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τα κανάλια προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στο Survivor. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ένα διαφορετικό Star quality ύστερα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και σίγουρα όλοι και όλες θα θέλουν να τον καλέσουν!

Μάλιστα αναμένουμε ακόμη και τις συναντήσεις του Τριαντάφυλλου με τους πρώην συμπαίκτες τους! Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Survivor Spoiler 7/6: Ποιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμεραSurvivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση – Κόντρα λόγω Ντάφυ (Video)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ο Τριαντάφυλλος στην Ελλάδα – Η ανοιχτή πρόσκλησή του (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα