Κρουέλα: Η Disney ετοιμάζει ήδη τη συνέχεια της ταινίας

10:01 7/6/2021 - Πηγή: Youfly

H Disney ετοιμάζει ήδη το σίκουελ της ταινίας Κρουέλα (Cruella), με την Emma Stone, όπως όλα δείχνουν, να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η ταινία διανύει μόλις

τη δεύτερη εβδομάδα της στα αμερικανικά σινεμά αλλά και στο Disney+, ενώ στη χώρα μας κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Craig Gillespie πρόκειται να κάτσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το σίκουελ, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Tony McNamara στο σενάριο. H ταινία αποδείχτηκε δυνατό χαρτί για το στούντιο. Η εξαιρετική πορεία που σημειώνει στο παγκόσμιο box office η Κρουέλα, με έσοδα που ξεπερνούν τα 48 εκατομμύρια δολάρια αλλά και οι θετικές κριτικές που έχει αποσπάσει, οδήγησαν τη Disney να πάρει την απόφαση ενός σίκουελ, με συνοπτικές διαδικασίες.

Αξίζει επιπλέον να σημειώσουμε, ότι μεταξύ άλλων, το φιλμ έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια και για την πανκ ροκ αισθητική που αποπνέει. Μια ματιά στην πανκ Cruella de Vil της Emma Stone, αρκεί για να πείσει τον οποιονδήποτε. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την επιτυχία της Κρουέλα στο box office, σε συνδυασμό με την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει μέχρι σήμερα στο Disney+ Premier Access», ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της Disney.

«Η ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από τους θεατές σε όλο τον πλανήτη, με 97% βαθμολογία στο Rotten Tomatoes. Ανυπομονούμε για περισσότερα καθώς οι θεατές θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν αυτό το φανταστικό φιλμ», πρόσθεσε μεταξύ άλλων. Καθώς όπως προαναφέραμε, το πρότζεκτ βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το καστ, την έναρξη της πρεμιέρας ή πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο σίκουελ.

Λίγα λόγια την ταινία της Disney, Cruella

Η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone (La La Land) ενσαρκώνει την θρυλική Cruella DeVil, την πιο χαρακτηριστική, διαβόητη και στυλάτη κακιά, στη νέα live-action ταινία της Disney.

Η Κρουέλα, η οποία ζει στο Λονδίνο το 1970 την περίοδο της επανάστασης της Punk Rock, είναι μία ταλαντούχα νέα που ονομάζεται Estrella, ένα έξυπνο και δημιουργικό κορίτσι αποφασισμένο να γίνει διάσημο με τα σχέδιά της. Κάνει παρέα με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που εκτιμούν την όρεξή της για αταξίες και μαζί είναι σε θέση να χτίσουν μια ζωή στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα, η αισθητική της Estrella για τη μόδα γίνεται αντιληπτή από τη Βαρόνη von Helman, μία γυναίκα-θρύλο της μόδας – καταστροφικά κομψή και τρομακτικά υπεροπτική – την οποία και υποδύεται η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility).

Η σχέση τους έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα οδηγήσουν την Estrella στο να «αγκαλιάσει» την σατανική πλευρά του χαρακτήρα της και να μεταμορφωθεί στη σκληρή, αδίστακτη και εκδικητική Κρουέλα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Emma Stone, Emma Thomspon, Paul Walter Hauser, Joel Fry, Adam Basil, Mark Strong, κ.ά.

Δείτε επίσης: 

Quentin Tarantino: Αυτούς τους ηθοποιούς ήθελε για το Pulp FictionΦεστιβάλ Καννών 2021: Ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο (link) του Youfly.com

The post Κρουέλα: Η Disney ετοιμάζει ήδη τη συνέχεια της ταινίας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα