ALPHA: Άρχισαν τα όργανα – Η σπόντα της Τσιμτσιλή για την Καινούργιου

08:57 7/6/2021 - Πηγή: Youfly

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε γράψει ότι η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται προ των πυλών του ALPHA, για να αναλάβει την πρωινή ζώνη 10-1, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε την δική της σπόντα για τα σενάρια που θέλουν το Happy Day να ξεκινάει νωρίτερα για να… τελειώνει νωρίτερα!

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: “Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι στις 8 νταν!”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, σήμερα

το πρωί της Δευτέρας 7/6, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, κυρίως στη διοίκηση του ALPHA, παρά στη Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα ξεκινάει η εκπομπή 07:30; Θα σου πω κάτι με την αγάπη που σου έχω, μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι ένα: στις 8 νταν! Πίστεψέ με, κι εγώ βιολογικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ούτε ένα λεπτό νωρίτερα. Με τρία παιδιά πώς να τα καταφέρεις. 8 η ώρα είναι πάντα το ραντεβού του Happy Day και χαίρομαι πάρα πολύ που πάντα είστε τόσο συνεπείς σε αυτό. Κώστα μου για πάρτη σου, γι’ αυτό που είπες, μην το πάω και 08:15!»…

Πλέον, μένει να δούμε αν οι συζητήσεις θα καρποφορήσουν, κι αν τα σενάρια θα γίνουν πραγματικότητα. Γνώμη μας; Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα γίνουν!

Διαβάστε σχετικά:

Μαρία Μπεκατώρου: Κλείνει την πόρτα στον ANT1 – Χρυσή συμφωνία με το MEGAΓρηγόρης Γκουντάρας: Χρυσή συμφωνία με ΣΚΑΙBig Brother και Εκπομπή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ALPHA: Άρχισαν τα όργανα – Η σπόντα της Τσιμτσιλή για την Καινούργιου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα