Survivor: Η κλίκα σπάει πριν το τέλος – Ο Ηλίας μόνος εναντίον όλων

14:12 26/6/2021 - Πηγή: Youfly

Οι Amigos διχάζονται. Ο Σάκης μένει πίσω να απορεί, με την ομάδα του να σπάει στα δύο, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Ο Ηλίας συνεχίζει να είναι συναισθηματικά φορτισμένος στο Survivor, γεγονός που θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6).  Ο Λιανός σφυρίζει έναν ακόμη μεικτό αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρουμανία, με το έπαθλο να είναι μεγάλο.

Ο μεγάλος

τελικός πλησιάζει και οι παίκτες διχάζονται. Οι αντοχές τους έχουν εξαντληθεί και πολλοί φοβούνται πως θα φτάσουν στην πηγή, χωρίς να πιούν νερό. Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν φτάσει στην τελική ευθεία και τί θα δούμε στο νέο επεισόδιο;

Ο Ηλίας και οι άλλοι…

Ψίθυροι από μικρές υποομάδες ακούγονται στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης παρατηρεί τους amigos να κρατούν ψυχρή στάση, με τον Ηλία να απομακρύνεται από κοντά του, παρόλο που συνδέει γερή φιλία τους δύο παίκτες. Από την άλλη πλευρά, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος συμμαχούν και συζητούν για όσα συμβαίνουν στο νησί.

Μιλούν για την στρατηγική κάποιων παικτών που στοχεύουν στο να τα έχουν καλά με όλους, για να είναι αγαπητοί. Από αυτή τη συζήτηση θα αποχωρήσει ο Ηλίας, ο οποίος θα στεναχωρηθεί πολύ ακούγοντας τα λόγια των συμπαικτών του. Όπως θα πει και ο ίδιος, “μου έρχεται να κάνω εμετό με όσα ακούω”, με τον Ασημακόπουλο να ενοχλείται.

Ο Ηλίας θα ξεσπάσει για ακόμη μια φορά στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6), αποδεικνύοντας πως η ψυχολογία του είναι σε άσχημη κατάσταση στο Survivor. Βλέπει πως συμπαίκτες του τού έχουν γυρίσει την πλάτη και απορεί για τα λάθη που έχει κάνει. Οι Amigos διαλύονται λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, με τον Λιανό να σφυρίζει για το νέο αγώνισμα επάθλου.

Δείτε επίσης:

Survivor: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον τελικό – Μέρα με τη μέραSurvivor Spoiler αποχώρηση 27/6: Ποιος παίκτης φεύγει λίγο πριν τον τελικό

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Η κλίκα σπάει πριν το τέλος – Ο Ηλίας μόνος εναντίον όλων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Ηλίας,Survivor, ilias