X-Factor: Οι τελευταίες εξελίξεις για την επιστροφή στο Open

07:23 26/6/2021 - Πηγή: Youfly

Να επιστρέψει στις οθόνες μας ετοιμάζεται το X-Factor τη νέα σεζόν και να καθηλώσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Open. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο Open σκέφτονται σοβαρά την επαναφορά στο πρόγραμμα του X Factor. Σημειωτέον, ότι το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη συνεχίζει να έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου τάλεντ σόου.

Στο Οpen γίνονται

πολλά και διαφορετικά «μαγειρέματα» για το πρόγραμμα της νέας σεζόν με βασικό στόχο να προσελκύσουν το ενδιαφέ­ρον ακόμη περισσότερων τηλεθεατών.

Σε αυτό το πλαίσιο, πέρα από τις δύο σειρές μυθοπλασίας που βρίσκονται στα σκαριά, οι ιθύνοντες του σταθμού εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναβγάλουν στον αέρα, τη νέα σεζόν, το μουσικό τάλεντ σόου «X Factor», που είχαμε δει πριν δύο χρόνια στο Open με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Βέβαια, ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Πάντως το πρότζεκτ  X- Factor βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Open. H αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και μακροχρόνια shows παγκοσμίως, ενώ έχουν βγει αρκετοί stars από αυτό, όπως η Leona Lewis, αλλά και στην Ελλάδα έχουν ξεχωρίσει συμμετέχοντες σε αυτό, όπως η Ήβη Αδάμου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου κι ο Ίαν Στρατής.

Δείτε επίσης:

«Πρόκληση»: Αρχίζει στο OPEN με πρώτη καλεσμένη την Πηγή ΔεβετζήΚαλοκαίρι Not: Ο Άρης Μακρής δίπλα στην Ελένη Τσολάκη στο OPEN

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post X-Factor: Οι τελευταίες εξελίξεις για την επιστροφή στο Open appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα