«I Can Do That»: Ένα διαφορετικό σόου έρχεται στο MEGA

22:48 25/6/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα νέο ψυχαγωγικό σόου, που βασίζεται σε ένα ισραηλινό κόνσεπτ εξασφάλισε για το νέο του πρόγραμμα το MEGA, με τίτλο«I Can Do That». Η εκπομπή αυτή πρωτοξεκίνησε στην Αμερική πριν έξι χρόνια από το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο NBC με παρουσιαστή το γνωστό ηθοποιό Marlon Wayans.

Το «I Can Do That» έχει προβληθεί σε περισσότερες από 20 χώρες μεταξύ των οποίων είναι η Βραζιλία, η Ισπανία, η Φιλανδία και το Μεξικό. Το τραγούδι σήμα κατατεθέν της εκπομπής είναι το «Can You Do This» της Aloe

Blacc.

Στο συγκεκριμένο σόου που γίνεται μπροστά σε κοινό συμμετέχουν έξι διάσημοι παίκτες που έχει ο καθένας το δικό του κόουτς. Οι παίκτες αυτοί διαγωνίζονται στο τραγούδι, στο χορό, στα ακροβατικά, στη μαγεία καθώς και σε άλλα πράγματα. Κάθε εβδομάδα αναδεικνύονται τρεις νικητές. Ο πρώτος παίρνει τρεις βαθμούς, ο δεύτερος δύο βαθμούς και ο τρίτος έναν βαθμό.

Μετά από ένα διάστημα έξι εβδομάδων ο παίκτης που έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους αναδεικνύεται νικητής κερδίζοντας το σχετικό τρόπαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από MEGA μεριά για τη παρουσίαση του νέου αυτού σόου, «I Can Do That», έχει βολιδοσκοπηθεί η Μαρία Μπεκατώρου.

Για να βγει το πρόγραμμα αυτό στον αέρα απαιτούνται κάποιοι μήνες καλής προετοιμασίας. Για το λόγο αυτό η σκέψη που επικρατεί στο Mega – λο κανάλι σε σχέση με το σόου αυτό είναι να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Αλέξανδρος Σταύρου και Κοραλία Καράντη στη νέα σειρά του MEGAMEGA: Πότε τελειώνουν οι ζωντανές εκπομπές και τι θα πάρει τη θέση τους;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post «I Can Do That»: Ένα διαφορετικό σόου έρχεται στο MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα