Sex Life: Το κοινό ζητάει δεύτερη σεζόν – Τα σχέδια του Netflix

18:33 10/7/2021 - Πηγή: Youfly

Το Sex Life είναι από τις σειρές που έρχονται στο Netflix, για να κατακτήσουν την πρωτιά στα Top10 εβδομάδων. Δεν πρόλαβε καλά – καλά να περάσει η “μόδα” που δημιουργήθηκε γύρω από αυτή τη σειρά, με το κοινό να ζητάει από το Netflix κι άλλο Sex Life, μέσα από δεύτερη σεζόν!

Μία σειρά 8 επεισοδίων που κατάφερε να διχάσει, να εκνευρίσει, αλλά και να προβληματίσει πολλούς. Κάποιοι την χαρακτήρισαν ως ανούσια σαπουνόπερα, ενώ άλλοι κατάφεραν να ταυτιστούν με τους πρωταγωνιστές, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα γύρω από τη σειρά: Μπορεί η ρουτίνα και το κακό Sex Life να καταστρέψουν έναν γάμο;

H δεύτερη σεζόν και το καστ

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμη δεύτερη σεζόν για το Sex Life. Άλλωστε, το διάστημα από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, είναι πολύ μικρό. Φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός -τόσο στην παραγωγή, όσο και στη δημοφιλή πλατφόρμα- πως η σειρά αυτή έχει σπείρει παντού τον πανικό! Άλλωστε, δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα ψηλά στο Top 10.

Εάν το Netflix δώσει το πράσινο φως, είναι λογικό πως η δεύτερη σεζόν θα κυκλοφορήσει μετά το 2021. Στο πρωταγωνιστικό καστ θα δούμε την Μπίλι, τον Κούπερ, τον Μπράντ, αλλά και την Σάσα, η οποία στα τελευταία επεισόδια ανακοίνωσε έτοιμη για το επόμενο βήμα του γάμου.

Η σειρά αυτή κατάφερε να βάλει σε σκέψεις πολλούς θεατές. Όπως είχε ανακοινώσει και η ίδια η πρωταγωνίστρια, η Σάρα Σάχι “Δεν είναι μόνο το σεξ σε αυτή τη σειρά”. Μπορεί να έχει κατακεραυνωθεί από πολλούς κριτικούς και fans του Netflix, κατάφερε όμως να σπάσει τα ρεκόρ προβολών. Κι αυτό γιατί, πέρα από το αισθησιακό στοιχείο, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που βάζουν σε σκέψεις.

Τί συμβαίνει με τα απωθημένα; Πόσο εύκολα μπορεί να προχωρήσει κάποιος στη ζωή του, έχοντας αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς στο παρελθόν; Μπορεί η ρουτίνα να διαλύσει τον γάμο; Κι όμως, αυτή η σειρά σου δείχνει πως δε μπορούμε να τα έχουμε όλα… Τα πάντα θα κριθούν, μέσα από μία επιλογή που θα κάνουμε, είτε αυτή είναι λάθος, είτε σωστή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μπίλι θα έχει χειρότερα μπλεξίματα στο Sex Life της, την δεύτερη σεζόν, στο Netflix.

Δείτε επίσης:

Netflix: Top 3 με αισθησιακές σειρές – 40 βαθμοί, λιώνει το κορμίSex/Life: Η νέα τολμηρή σειρά στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Sex Life: Το κοινό ζητάει δεύτερη σεζόν – Τα σχέδια του Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα