Sex Education: Φωτογραφίες από τη σεζόν 3 προμηνύουν αλλαγές

22:48 18/8/2021 - Πηγή: Youfly

Πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της σεζόν 3 του Sex Education, που θα βγει στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου. Μετά το τρέιλερ που βγήκε στην δημοσιότητα πλέον έχουμε τις πρώτες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το νέο κύκλο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό η νέα σεζόν θα φέρει μεγάλες αλλαγές με κορυφαία αυτή την είσοδο της νέας διευθύντριας στο σχολείο. Τον ρόλο αυτό θα υποδυθεί η Jemina Kirk ενώ καινούργιος χαρακτήρας θα είναι και αυτός του Jason Isaacs που θα παίξει τον μεγαλύτερο αδερφό του Michael Goff. Οι νέες φωτογραφίες της σεζόν δείχνουν τα παιδιά έτοιμα δράση και πιο καλοντυμένα από ποτέ.

Sex Education: Οι πρώτες φωτογραφίες για την σεζόν 3

Θυμίζουμε ότι τo Sex Education έχει αποσπάσει μερικές από τις καλύτερες κριτικές για σειρές που απευθύνονται σε νέους. Ταυτόχρονα παραμένει συνολικά μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix. Μέρος της επιτυχίας της οφείλεται στο ιδιαίτερο χιούμορ που βγάζει καθώς και στην ‘αόρατη’ απεικόνιση των σεξουαλικών σκηνών. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι έχει προταθεί για μια σειρά βραβείων μεταξύ των οποίων και αρκετά BAFTA.

Δείτε ακόμα:

Sex Education: Το τρέιλερ της σεζόν 3 – Νέος διευθυντής στο σχολείoΠρωταγωνιστής του Cobra Kai σε νέο remake στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Sex Education: Φωτογραφίες από τη σεζόν 3 προμηνύουν αλλαγές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα