Άγριες Μέλισσες – ΑNT1: Μια εσωτερική διαμάχη ξεσπάει

16:54 18/8/2021 - Πηγή: Youfly

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να αποτελούν το πιο δυνατό χαρτί του ANT1 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα στην μεταξύ τους σχέση. Μια κίνηση του καναλιού έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους συντελεστές της σειράς, δημιουργώντας αβεβαιότητα για το μέλλον.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών, αφού αρχές Οκτώβρη αναμένεται να δούμε το πρώτο επεισόδιο. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι που θα το

δούμε;

O ANT1 Next φέρνει προβλήματα στις Άγριες Μέλισσες

Στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται όλο και εντονότερα η σειρά να προβάλλεται μια εβδομάδα νωρίτερα, στην συνδρομητική πλατφόρμα του ANT1. Μάλιστα οι σκέψεις αυτές περιλαμβάνουν και άλλα προγράμματα του καναλιού, όπως το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Φυσικά αυτό το σενάριο μόνο ενθουσιασμό δεν προκαλεί στους συντελεστές των Άγριων Μελισσών…

Ο πιο σημαντικός λόγος της δυσφορίας είναι ότι το ενδεχόμενο αυτό θα προκαλέσει καταιγισμό από spoilers. Εφόσον η σειρά θα προβάλλεται μια εβδομάδα νωρίτερα, θα διαρρέει ακόμα πιο εύκολα το περιεχόμενο των επερχόμενων επεισοδίων. Αυτό με την σειρά του, αναμενόμενα, θα φέρει πτώση στην τηλεθέαση στις Άγριες Μέλισσες καθώς το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι μειωμένο για κάτι που έχει προβληθεί ήδη μέσω του ANT1 Next.

Αυτή την στιγμή ο ANT1 βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα. Αφενός οι Άγριες Μέλισσες είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσει ώθηση στην πλατφόρμα του, αφετέρου όμως δεν θέλει να καταστρέψει ότι έχτιζε εδώ και δύο χρόνια.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί το προσεχές διάστημα ενώ θυμίζουμε ότι για την πλατφόρμα έχει κλείσει ακόμα μια φιλόδοξη σειρά. Ο λόγος για τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που θα προβάλλονται αποκλειστικά από τον ANT1 Next, τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το ερωτικό παρελθόν Δούκα και ΖωήςΆγριες Μέλισσες: Όλες οι νέες σχέσεις του τρίτου κύκλου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες – ΑNT1: Μια εσωτερική διαμάχη ξεσπάει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα