STAR: Το παρασκήνιο της αποχώρησης Κατσούλη – Ένας Κούκος φέρνει την άνοιξη;

20:02 5/5/2021 - Πηγή: Youfly

Δυο περίπου μήνες πριν το τέλος της τηλεοπτικής περιόδου, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε σήμερα στο κοινό την αποχώρηση του από τους ΚουΚου, κάνοντας το δικό του προσωπικό φινάλε.

Η ανακοίνωση και το παρασκήνιο της αποχώρησης

Κι αν σε κάποιους η σημερινή ανακοίνωση έσκασε σαν βόμβα, κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι όχι μόνο γνώριζαν αλλά είχαν συζητήσει και διεξοδικά με πάσα λεπτομέρεια την απόφασή του αυτή να αποχωρήσει από την εκπομπή και να επιστρέψει στην πρώτη του αγάπη, την υποκριτική, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά

είπε σήμερα στο τέλος της σημερινής εκπομπής.

Η αλήθεια είναι ότι το τηλεοπτικό διαζύγιο του ζευγαριού σιγοψιθυριζόταν εδώ και καιρό και ένα ήταν σίγουρο ότι την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά θα ακολουθούσαν διαφορετικούς δρόμους. Αλλωστε, η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν ήταν εύκολη για κανέναν πόσω μάλλον για το ζευγάρι που χρειάστηκε πολλές φορές να χωρίσει τηλεοπτικά. Από τη μια η ασθένεια της Κατερίνας Καραβάτου και η νοσηλεία της στο νοσοκομείο, από την άλλη τα προβλήματα του Κρατερού με τη μέση του και στη μέση ο κορωνοϊός και οι πολλές φορές που ο τελευταίος χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα λόγω της συμμετοχής του στο πολύπαθο YFSF.

Για όσους γνωρίζουν ο Κρατερός Κατσούλης την τελευταία σεζόν ασφυκτιούσε, εξού και η πρόωρη αποχώρηση από του ΚουΚου. Δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε να κάνει πλέον και το είχε αποφασίσει εδώ και καιρό. Κάπως έτσι εξομολογήθηκε τους διακαείς πόθους του στη διοίκηση και από κοινού αποφάσισαν να σπάσουν το συμβόλαιο με το STAR δυο μήνες νωρίτερα, δηλαδή τέλη Απριλίου. Αλλωστε, πλέον η τηλεοπτική σεζόν έχει τελειώσει και εν ολίγοις το παιχνίδι της τηλεθέασης αλλά και των εντυπώσεων έχει κριθεί.

Ετσι, σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης αφού μίλησε πολλές φορές με το Γραφείο Τύπου για να ρυθμίσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες έκανε τις ανακοινώσεις. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος καθώς επιτέλους θα επέστρεφε στην υποκριτική και δη στο σινεμά που τόσο αγαπούσε. Η πρόταση της Μιμής Ντενίση για να παίξει στη “Σμύρνη μου αγαπημένη” ήταν προφανώς η πρόφαση που αποζητούσε για να απεγκλωβιστεί από την τηλεόραση.

Τι γίνεται με την Κατερίνα Καραβάτου

Αυτό, ωστόσο, που δεν είχε καθόλου προβλεφθεί αλλά ούτε και συζητηθεί ήταν η συγκίνηση και το ξέσπασμα σε κλάματα της Κατερίνας Καραβάτου. Ενα ξέσπασμα που όχι μόνο ξένισε αλλά και ενόχλησε κάποιους στη διοίκηση του σταθμού, καθώς είχε συζητηθεί στην κάθε του λεπτομέρεια  εκτός από αυτό – τα δάκρυα με λυγμούς της Κατερίνας Καραβάτου. Πάντως, όπως σας έχω ξανά αναφέρει η Κατερίνα όχι μόνο ήξερε τι θα συμβεί αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που στους διαδρόμους του καναλιού ακουγόταν ή άφηναν να διαρρεύσει ότι συνεχίζει μόνη της στο πρωινό με αλλαγμένη ομάδα. Αλλά τελικά συνεχίζει;

Μένει να δούμε τι θα γίνει με το δικό της συμβόλαιο που επίσης λήγει φέτος και κάποιοι από την άλλη όχθη επιμένουν ότι επίσης δεν θα τύχει ανανέωσης όπως δεν έτυχε και ποσοστών τηλεθέασης. Ολα πάντως φαίνεται να είναι θέμα προσώπων μόνο που το STAR έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι ένα κανάλι που ακόμα και αν δεν βρει χτισμένα πρόσωπα δεν το έχει σε τίποτα να τα δημιουργήσει.

Δείτε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Τέλος από την Φωλιά των ΚουΚου – Ο λόγος (Video)MasterChef 5: Το φαβορί, τα ρεκόρ και η αποχώρηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post STAR: Το παρασκήνιο της αποχώρησης Κατσούλη – Ένας Κούκος φέρνει την άνοιξη; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα