Celebrity Game Night: 6 καλεσμένοι σε ευφάνταστα παιχνίδια στις 7/5

14:50 5/5/2021 - Πηγή: Youfly

Αυτή την Παρασκευή 7/5 έρχεται το  «Celebrity Game Night» και η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο στούντιο ακόμα 6 αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» να αναμετρηθούν μέσα από ευφάνταστα παιχνίδια.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Μελέτης Ηλίας αναμετρώνται απέναντι στους Τζένη Μπότση, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Γερονικολού.

Οι δύο ομάδες  διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Κράτα το Παντελόνι»,

«Δίχτυ», «Μίλα στην Κορνίζα», «Ανέβα στο Βινύλιο» και «Εδώ το ‘χω» χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου.

Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό  της ομάδας τους νικητή.  Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.

Από το «Celebrity Game Night» και αυτής της εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική με τους Playmobeat να δίνουν τον ρυθμό. Ευτράπελα και πολύ παιχνίδι θα απολαύσουμε σε ένα ακόμα «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Αυτή την Παρασκευή 7/5 και κάθε Παρασκευή έρχεται το «Celebrity Game Night» στις 21:00 στο ΜEGA.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης:

MEGA: Αυτό είναι το μέλλον για Celebrity Game Night και Mega StarΗ Έλενα Τσαγκρινού ερμηνεύει το El Diablo στο The 2Night Show

Για περισσότερα νέα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στον λογαριασμό μας στο Twitter. Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στον λογαριασμό του Instagram μας.

The post Celebrity Game Night: 6 καλεσμένοι σε ευφάνταστα παιχνίδια στις 7/5 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα