Nicole Kidman και Javier Bardem ξανά μαζί για μιούζικαλ

18:02 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η Nicole Kidman και ο Javier Bardem που κέρδισαν υποψηφιότητες για Όσκαρ για την ερμηνεία της Lucille Ball και του Desi Arnaz στο βιογραφικό δράμα του Aaron

Sorkin «Being the Ricardos», θα βρεθούν ξανά μαζί δανείζοντας τις φωνές τους στο “Spellbound”, ένα μιούζικαλ φαντασίας κινουμένων σχεδίων από την Apple Original Films και τη Skydance Animation.

“Spellbound” – Nicole Kidman και Javier Bardem δανείζουν τις φωνές τους στο μιούζικαλ της Apple

Η Nicole Kidman και ο Javier Bardem, που κάνουν ξανά ένα παντρεμένο ζευγάρι, θα υποδυθούν τους γονείς της Έλιαν, την Έλσμιρ, «την ευγενική και δίκαιη βασίλισσα» και τον Σόλον, «τον καυχησιάρη αλλά μεγαλόψυχο βασιλιά».

Η σταρ του «West Side Story» Rachel Zegler ηγείται του καστ ως πριγκίπισσα Έλιαν, μια νεαρή πριγκίπισσα που ξεκινά ένα τολμηρό ταξίδι για να σώσει την οικογένεια και το βασίλειό της μετά από ένα μυστηριώδες ξόρκι που τους μεταμορφώνει σε τέρατα και απειλεί να καλύψει τη Λούμπρια στο σκοτάδι για πάντα.

Στο καστ έχουν ενταχθεί επίσης ο John Lithgow ως υπουργός Μπολινάρ και ο Jenifer Lewis ως υπουργός Ναζάρα Πρόνε, οι οποίοι θα ενεργήσουν ως βασιλικοί σύμβουλοι της πριγκίπισσας. Η Έλιαν αναζητά τους χρησμούς του Ήλιου και της Σελήνης (Nathan Lane και André De Shields) για να σπάσει το ξόρκι από τους γονείς της και το βασίλειο και μέσα από το ταξίδι της, συναντά έναν νεαρό νομά που ονομάζεται Callan τον οποίον υποδύεται ο Jordan Fisher.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣAmazon Prime: Οι 10 καλύτερες σειρές που πρέπει να δεις

Η σκηνοθέτης του “Shrek” Vicky Jenson σκηνοθετεί την ταινία σε σενάριο των Lauren Hynek, Elizabeth Martin και Linda Woolverton. Ο Alan Menken, γνωστός για τη δημιουργία κλασικών έργων της Disney όπως τα «Under the Sea», «Be Our Guest» και «A Whole New World», γράφει τα τραγούδια και τη μουσική για το «Spellbound». Συνεργάζεται με τον Glenn Slater, ο οποίος θα γράψει τους στίχους και ο Chris Montan είναι εκτελεστικός μουσικός παραγωγός.

Το “Spellbound” εντάσσεται σε μια σειρά συνεργασιών των Apple Original Films και Skydance Animation, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Luck”, που κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου, και της σειράς κινουμένων σχεδίων “WondLa”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣApple TV: Οι 10 καλύτερες σειρές που πρέπει να δεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Nicole Kidman και Javier Bardem ξανά μαζί για μιούζικαλ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα