ΑΝΤ1: Κίνηση ματ – Παίρνει τα ηνία στο αντρικό κοινό

13:57 22/6/2022 - Πηγή: Youfly

Μπορεί οι γυναίκες να κρατούν περισσότερες ώρες το τηλεοκοντρόλ στα χέρια τους αλλά όταν αποφασίζουν οι άντρες να το πάρουν στα δικά τους τότε οι ισορροπίες αλλάζουν. Σε αυτό ακριβώς στοχεύει και ο ANT1, τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Ριάλιτι, σειρές μυθοπλασίες αλλά και μπόλικα τηλεπαιχνίδια συνθέτουν το σκηνικό της τηλεοπτικής μας πραγματικότητας. Ένα σκηνικό που… κλείνει το μάτι στο γυναικείο φύλο, το οποίο εξάλλου αποτελεί και την πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού.

Τι ακριβώς, λοιπόν, θέλει να κάνει ο ANT1, σε ένα τέτοιο τοπίο; Η απάντηση είναι απλή. Κίνηση ματ…

Η νέα prime time του ANT1 θα είναι αντρική υπόθεση

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον κόσμο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκινάει τον ερχόμενο Νοέμβρη και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των αντρών. Ο ANT1 είχε βρεθεί σε έναν μίνι – πονοκέφαλο για το πως θα διαχειριστεί αυτό το μεγάλο… πακέτο, μεσούσης της σεζόν. Τι θα απογίνουν οι σειρές και η συνηθισμένη ροή του προγράμματος του; Εν τέλει αποφασίστηκε να… κλειδώσει ένα ονειρεμένο back to back…

Η prime time του καναλιού για έναν μήνα και κάτι θα πηγαίνει αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο, αφήνοντας τη μυθοπλασία και τα παιχνίδια εκτός πλάνων. Η μοναδική εκπομπή όμως που δεν θα επηρεαστεί από αυτό είναι το ‘Ράδιο Αρβύλα’. Ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη παρέα θα βγαίνουν στον αέρα καθημερινά στις 20:00, δίνοντας στην ουσία και το lead in για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που ακολουθεί.

Ένα τρίωρο με Ράδιο Αρβύλα και ποδόσφαιρο αποτελεί έναν πολύ ελκυστικό πόλο έλξης, ιδιαίτερα για το αντρικό κοινό. Μια δύσκολη απόφαση από τον ANT1, μέσα μάλιστα στην ‘καρδιά’ του χειμώνα, η οποία όμως στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Κλινική: Η νέα σειρά του ANT1 αλά Οικογενειακές Ιστορίες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΑΝΤ1: Κίνηση ματ – Παίρνει τα ηνία στο αντρικό κοινό appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα