MasterChef 5: Το φιάσκο και η πρόωρη αποχώρηση που σοκάρει

11:35 2/3/2021 - Πηγή: Youfly

Μια οικειοθελής αποχώρηση άφησε άναυδους τους διαγωνιζόμενους, λίγο πριν το τεστ δημιουργικότητας. Σήμερα 2/3, στο νέο επεισόδιο του MasterChef 5, μια ακόμα πρόωρη αποχώρηση θα ξαφνιάσει αυτή τη φορά ακόμα και τους κριτές. Πραγματικά κανένας δεν περίμενε ένα τόσο κακό πιάτο.

Λίγο μετά την την ολοκλήρωση του Mystery Box και ενώ οι κριτές ετοιμάζονταν να ανακοινώσουν τα καλύτερα πιάτα, ο Πάνος πήρε τον λόγο.

Θέλω να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό

Αν

και ο Πάνος φαίνεται να είχε δηλώσει κατά καιρούς πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με την προσαρμογή του στο σπίτι, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν που μέχρι πριν λίγες ημέρες διατυμπάνιζε πως στόχος του ήταν ο τελικός του παιχνιδιού. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπάθησε να τον συνετίσει, λέγοντας του πως αν πάρει αυτή την απόφαση δεν υπάρχει επιστροφή μετά. Εις μάτην όμως, καθώς ο Πάνος ήταν αποφασισμένος. Ο φίλος του, Διονύσης, έσκυψε το κεφάλι ενώ ο Ιωάννης ήταν εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος.

Έκπληκτοι οι κριτές

Στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε πολλά ζευγάρια δεν τα πήγαν ιδιαιτέρως καλά. Αυτό θα οδηγήσει σήμερα τους κριτές σε μια σημαντική απόφαση. Αντί για δύο ζευγάρια με τα χειρότερα πιάτα, οι κριτές θα στείλουν σε δοκιμασία αποχώρησης τρία. Δηλαδή, συνολικά έξι διαγωνιζόμενοι θα φορέσουν την μαύρη ποδιά. Ένας από αυτούς δεν θα γυρίσει στο σπίτι.

Ο χρόνος που θα έχουν οι παίκτες στην διάθεση τους είναι 45 λεπτά. Με μια πρώτη ματιά το πιάτο δεν μοιάζει να κρύβει μεγάλους κινδύνους. Αυτό όμως είναι που θα προδώσει εν τέλει κάποιον. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό, με τον Πάνο Ιωαννίδη χαρακτηριστικά να μην του δίνει καμία τύχη.

Θεωρώ ότι είναι καταδικασμένο

Η έκπληξη των κριτών είναι έκδηλη. Αν και πολύ νωρίς ακόμα στον διαγωνισμό, λίγοι περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη.

Το τρέιλερ από το νέο επεισόδιο (2/3) του MasterChef 5, με μια αποχώρηση έκπληξη

Απολαύστε το τρέιλερ με σκηνές που υπόσχονται πολλά για το αποψινό επεισόδιο. Ένας από τους 6 διαγωνιζόμενους – και ένα από τα φαβορί για τον διαγωνισμό – φαίνεται πως φέρνει το πιάτο ‘καταστροφή’ στους κριτές και με αυτόν τον τρόπο αυτοκτονεί στο διαγωνισμό.

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Το φιάσκο και η πρόωρη αποχώρηση που σοκάρειMasterChef 5: Το Twitter σχολιάζει την πρώτη οικειοθελή αποχώρησηSurvivor: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση – Διχασμένοι οι μπλε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post MasterChef 5: Το φιάσκο και η πρόωρη αποχώρηση που σοκάρει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα