Survivor Τρέιλερ 2/3: Ο αγώνας ασυλίας και η τρίπλα Chris – Αλέξη

07:03 2/3/2021 - Πηγή: Youfly

Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε (2/3) και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον ιδιαίτερο στίβο μάχης, όπως φαίνεται από το νέο τρέιλερ φωτιά του Survivor.

Δυνατός αγώνας ασυλίας για τις δυο ομάδες του Survivor

Οι νικητές ηρεμούν και απολαμβάνουν άλλη μια εβδομάδα γύρω από τη φωτιά τους. Οι χαμένοι μαζεύουν τα κομμάτια τους και οδηγούνται διασπασμένοι στη γνωστή διαδικασία της ψηφοφορίας. Η τρίπλα όμως που έρχεται κανείς δεν την έχει υπολογίσει.

Όλα για όλα τα παίζουν σήμερα μπλε

και κόκκινοι. Η μεν ομάδα του Κοψιδά θέλει να συμπληρώσει το τοτέμ και να διατηρήσει το αήττητο. Οι δε μπλε από την άλλη ψάχνουν διέξοδο στο φως. Νιώθουν σκοτεινοί και όχι άδικα καθώς στην καλύβα τους το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Ούτε πλέον από την ίδια κατσαρόλα τρώνε γιατί δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Η νίκη ήταν για εκείνους μονόδρομος, καθώς θα καταφέρουν να φάνε, πράγμα που δεν έχει συμβεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Το σχέδιο Αλέξη και Chris

Τρίπλα ετοιμάζουν οι δύο κολλητοί της μπλε ομάδας, Chris και Αλέξης. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας ως άλλοθι το γεγονός ότι οι περισσότεροι συμπαίκτες τους, τους θεωρούν όχι και τόσο δυνατούς αγωνιστικά τους ανακοινώνουν την απόφασή τους. Τους ενημερώνουν ότι αφού έτσι τους μειώνουν, τότε και εκείνοι νιώθοντας πιο αδύναμοι απέχουν από το αγώνισμα. Φυσικά η ανακοίνωση “παγώνει” τους μπλε. Δεν μπορούν να πιστέψουν στ’ αυτιά τους. Από την άλλη το ίδιο το παιχνίδι φαίνεται να δίνει αυτή το άλλοθι σε Chris και Αλέξη να μην αγωνιστούν.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του Survivor, για το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη 2/3:

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση – Διχασμένοι οι μπλεMasterChef 5: Το Twitter σχολιάζει την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor Τρέιλερ 2/3: Ο αγώνας ασυλίας και η τρίπλα Chris – Αλέξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα