Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση – Διχασμένοι οι μπλε

06:48 2/3/2021 - Πηγή: Youfly

Αγεφύρωτες μοιάζουν να είναι οι σχέσεις των παικτών της μπλε ομάδας, η οποία έχασε τον αγώνα ασυλίας, οδηγήθηκε σε ψηφοφορία εν μέσω έντασης, ενώ πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor, προτάθηκε ο Chris Σταμούλης.

Όταν ο Πάνος Καλλίδης των μπλε ξέσπασε λέγοντας ότι αυτό που βλέπει και που ζει στους

μπλε δεν είναι ομάδα, όλοι οι συμπαίκτες του σάστισαν και από αμηχανία σιώπησαν. Οι μπλε εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά διχασμένοι, με τους Άλεξ και Chris στη μία πλευρά, τους τρεις καινούριους στην άλλη και τους υπόλοιπους να παρατηρούν στάσεις και συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή οι κόκκινοι διατηρούν ηθικόν ακμαιότατον με ορισμένες μικρές παραφωνίες.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τη βαριά ήττα τους από τους κόκκινους οι μπλε συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, ανταλλάσσοντας απόψεις και ακούγοντας σχόλια από την αντίπαλη ομάδα. Ο Τζέημς που κέρδισε την ατομική ασυλία συγκέντρωσε τα φώτα επάνω του, καθώς για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει με κριτήρια το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με βάση θέματα ηθικής, όπως έκανε άλλες φορές. Όπως είπε θα το κάνει αυτό γιατί η ομάδα του πεινάει και δεν αποδίδει στους στίβους μάχης: «Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Για μένα πρέπει να φύγει ο πιο αδύναμος παίκτης», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Τζέημς. Σημειωτέον ο εν λόγω κέρδισε το ατομικό αγώνισμα ασυλίας κι απόψε θα ορίσει εκείνος έναν ακόμη παίκτη προς αποχώρηση.

Ο Ντάφι από την πλευρά της κόκκινης ομάδας σάστισε ακούγοντάς του. Χαριτολογώντας σε σχέση με το επίθετό και τα περί μπιφτέκας που ακούγονται όλες αυτές τις εβδομάδες, επεσήμανε ότι ο Τζέημς είναι και σουβλατζής και πιτσαδόρος με αυτά που λέει. Κατά τον Παππά ο Τζέημς ακολουθεί στρατηγική, ενώ ο Chris σχολίασε ότι με αυτό τον τρόπο ο συμπαίκτης του θέλει να δείξει ενωτικός.

Τελικά η μπλε ομάδα ψήφισε. Από τη διαδικασία προέκυψε ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor, ο Chris Σταμούλης, λαμβάνοντας πέντε ψήφους. Ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος αφενός χαρακτήρισε αναμενόμενο το αποτέλεσμα, ωστόσο δήλωσε στενοχωρημένος με αυτή την εξέλιξη. Επίσης, οι κόκκινοι ψήφισαν αρνητικά τον Πάνο Καλλίδη. Εκείνος έλαβε τέσσερις ψήφους, σε αντίθεση με τη Χριστίνα Κεφαλά, που ψηφίστηκε από δύο συμπαίκτες της.

Η νίκη των κόκκινων και η παγωμάρα της μπλε ομάδας

Μ’ ένα σερί 4-0 από την πλευρά των κόκκινων ξεκίνησε ο αγώνας στον ιδιαίτερο στίβο μάχης, ο οποίος εκτός από ασυλία έκρυβε και έπαθλο φαγητού. Οι κόκκινοι εμφανίστηκαν πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους μπλε, που ηττήθηκαν με σκορ 10-4. Πρωταγωνιστής του κόκκινου οικοδομήματος ήταν ο Ηλίας με δύο επιτυχίες, έναντι των υπολοίπων που έφεραν μια νίκη. Από δύο νίκες έφερε η Άννα-Μαρία, μία η Μαριαλένα και μία ο Τζέημς.

Η αποτίμηση της ήττας και τα κλάματα της Άννας-Μαρίας

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Άννα-Μαρία παρατήρησε πως έπεσε η ψυχολογία της από αρνητικά σχόλια που άκουγε από συμπαίκτες της κατά την διάρκεια του αγώνα. Chris, Αλέξης και Χριστίνα της επιτέθηκαν λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντιθέτως της επέρριψαν ευθύνες σχετικά με τις εντάσεις που η ίδια υποκινεί. Η Άννα Μαρία ξέσπασε σε κλάματα. Ήταν εμφανής η απογοήτευσή της από τη μη στήριξή της από το φίλο της το Νίκο Μπάρτζη. «Το έχω κάνει πολλές φορές για τον Νίκο να προσπαθώ να τον ηρεμήσω και να τον “καλύψω”. Ήθελα να δω μια στήριξη από αυτούς και μετά να μου πουν ότι έκανες λάθος…», ανέφερε η Άννα Μαρία.

Το ξέσπασμα της Σοφίας

Αν και στην αρχή του παιχνιδιού η Σοφία Μαργαρίτη και ο Γιώργος Κοψιδάς τα πήγαιναν καλά πλέον δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις. Ειδικά χθες με όσα ειπώθηκαν από τον Κοψιδά περί διαλογισμούς η Σοφία ξέσπασε:

«Δεν ανήκω τόσο πολύ στην ομάδα, φαίνεται αυτό ότι εγώ και η Μαριάνθη είμαστε πιο μόνες μας. Ακούω πράγματα τα οποία δεν μπορώ εγώ να τα χωνέψω. Δηλαδή μιλάμε για διαλογισμό, να οραματιζόμαστε τη νίκη και τα λοιπά. Ωραία την οραματιζόμαστε αλλά ρε Κοψιδά δεν έφερες τη νίκη συγνώμη κιόλας. Πρέπει να το δούμε στην πράξη και όχι στην θεωρία, δεν ζούμε σε ροζ συννεφάκι. Θέλει να φαίνεται συνέχεια μπροστά, όταν κάτι δεν πάει καλά μας βρίζει, δεν γίνεται αυτό. Ο Κοψιδάς άμα του πας κόντρα σε κάτι είσαι το μαύρο πρόβατο, πάει τελείωσες…», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: 

Survivor Τρέιλερ 2/3: Ο αγώνας ασυλίας και η τρίπλα Chris – ΑλέξηΟ πελαργός ήρθε και… έφερε τον Γιώργο Λιανό στην ΕλλάδαSurvivor 1/3: Ποιος κερδίζει σήμερα τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση – Διχασμένοι οι μπλε appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
δεν χωνευω το νικο μπαρτζη
Τυχαία Θέματα