MasterChef 5: Έφυγε με δέκα κιλά παραπάνω – Ποιος παίκτης αποχώρησε

07:11 12/5/2021 - Πηγή: Youfly

Παραδέχθηκε ότι το πιάτο αντιγραφής του φάνηκε αρχικά απλό, στην πορεία όμως διαπίστωσε ότι ήταν πολύ δύσκολο. Κατά τον Σωτήρη Κοντιζά ετοίμασε το πιο ωραίο λάδι συγκριτικά με τους τρεις συμπαίκτες του, ωστόσο μία αστοχία στα αυγά αλλά και στο ψήσιμο του χριστόψαρου του κόστισε μία θέση στην οκτάδα του Masterchef 5. Για εκείνον ο διαγωνισμός μαγειρικής ήταν ένα όνειρο που κατάφερε να ζήσει, έστω και αν του πρόσθεσε δέκα κιλά στη ζυγαριά! Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 5 χθες 11/5;

Η ήρεμη δύναμη του Masterchef 5,

ο παίκτης που πείραζαν οι κριτές για την τρομερή ενέργειά του, ο μάγειρας που έλεγε πάντα ανοιχτά την άποψή του, ο διαγωνιζόμενος που αγαπούσε τη μαγειρική και το έδειχνε, αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 5 – Τι δήλωσε

“Χάρηκα πολύ που έφθασα μέχρι εδώ, δεν το περίμενα. Χαίρομαι για ότι έζησα, θα μου λείψουν οι δύσκολες μέρες στο παιχνίδι. Είμαι καλά όμως γιατί θα δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Για μένα το Masterchef 5  είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει. Σίγουρα θα βγω καλύτερος μάγειρας από ‘δω μέσα. Φεύγω γεμάτος που το έζησα”, δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαμαλής. Ο παίκτης συγκέντρωσε στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου τη χαμηλότερη βαθμολογία (21 βαθμούς), αφήνοντας πίσω του το Σκορδάκη με 24 βαθμούς, το Διονύση με 25 και τη Μαρίνα με 29 βαθμούς.  Σημειωτέον, το πιάτο που κλήθηκαν ν’ αντιγράψουν οι τέσσερις παίκτες στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν του guest chef Βασίλη Μουρατίδη. Και αυτό ήταν: Χριστόψαρο με γλάσο ντομάτας, γεμιστό κολοκυθοανθό και σαμπαγιόν από πράσινο πιπέρι.

Δάκρυα για τον Τζαμάλ

Συγκινημένη κατά την αποχώρηση του Τζαμάλ ήταν η Μαργαρίτα που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον αδελφό της, όπως τον αποκάλεσε. Επίσης, και ο Νίκος Σκορδάκης του ζήτησε συγγνώμη για παλιότερη παρεξήγησή τους.

Οι κριτές λίγο πριν αποχαιρετήσουν τον Παναγιώτη του ζήτησαν την πρόβλεψή του για τον μεγάλο τελικό. Μαρίνα, Τζιοβάνι, Νίκος και Μαργαρίτα προέβλεψε για τετράδα, ενώ σύμφωνα με τον Παναγιώτη ο τίτλος θα «παιχτεί» ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τον Τζιοβάνι.

Ποιοι είναι οι οκτώ του Masterchef 5

Δύο μόνο γυναίκες και έξι άνδρες περιλαμβάνει η τελική οκτάδα του Masterchef 5. Τζιοβάνι, Αλέξανδρος και Μαργαρίτα ήταν οι πρώτοι που έλαβαν το εισιτήριο. Ακολούθησαν ο Ιωάννης, ως νικητής της πρώτης ασυλίας και ο Παύλος, που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία με τα tacos που ενθουσίασαν τους κριτές. Οι τρεις τελευταίοι που ανέβηκαν στο λεωφορείο με τις οκτώ θέσεις, είναι η Μαρίνα, ο Διονύσης και ο Σκορδάκης. Σημειωτέον ο Διονύσης δεν παλεύει μόνο για την παραμονή του στο παιχνίδι. Αγωνίζεται και για κάτι παραπάνω: «Το κίνητρο είναι να κάνω για άλλη μία φορά την Ελλάδα να βγει στους δρόμους, να πανηγυρίσει σαν το Εuro του 2004 και να φύγει το Μαρινάκι μας!» είπε στην κάμερα.

Το νέο τρέιλερ του MasterChef 5 για σήμερα 12/5 Τετάρτη:

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Ανώμαλη προσγείωση και ένα «χρυσό» πλεονέκτημαMasterChef 5 – Spoiler: Διπλή αποχώρηση – Ποιοι παίκτες φεύγουνMasterChef 5: Ο έρωτας του Τζαμάλ και η εκδίκηση από τον Αλέξανδρο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post MasterChef 5: Έφυγε με δέκα κιλά παραπάνω – Ποιος παίκτης αποχώρησε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα