Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα – Σε σοκ ο Μπάρτζης (Video)

06:45 12/5/2021 - Πηγή: Youfly

Επέλεξε να γράψει το δικό του τέλος χθες, μετά από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ξαφνιάζοντας τόσο τον Λιανό όσο και τους συμπαίκτες του. Για τον «πρίγκιπα» του Survivor το έπαθλο είναι πολύτιμο και το έχει ήδη κατακτήσει. Τι συνέβη όμως χθες 11/5 στο Survivor, και γιατί η οικειοθελής αποχώρηση ήρθε τόσο ξαφνικά (ακόμα για τον ΣΚΑΙ);

Το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε χθες για τον Τζέημς Καφετζή, ο οποίος αφού

πήρε μέρος στο στίβο μάχης και μετείχε στην ψηφοφορία αποχώρησης, όπου και έδωσε την ψήφο του στην Ελένη Χαμπέρη, ζήτησε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό. Κανείς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε φανταστεί ότι ένα από τα φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, θα έφευγε με μια ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση.

Τζέημς Καφετζής: «Χάνω το μυαλό μου με το Survivor, θέλω να φύγω»

«Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος» ήταν τα λόγια του Τζέημς.

Την ίδια ώρα ο Νίκος λύγισε με αυτήν την ανακοίνωση και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Αγκαλιάζοντάς τον για τελευταίο φορά αποφάσισε να ανταλλάξουν και μπλούζες με τον κολλητό του. Επιπλέον κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του αδελφού του, όπως τον έλεγε, ανέφερε ότι το πιο σημαντικό είναι η υγεία του Τζέημς.

Τι οδήγησε τον Τζέημς στην οικειοθελή αποχώρηση

Σημειωτέον λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου ο αδερφός του Τζέημς με μια ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε πως το Survivor τελειώνει εδώ για τον άλλοτε αρχηγό της μπλε ομάδας, ο οποίος μαζί με τον Κόρο από τη χθεσινή ψηφοφορία και τη Μαριαλένα ως πρόταση του Μπάρτζη θα ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Φυσικά λόγω της αιφνίδιας απόφασης του Τζέημς και όπως ανέφερε και ο Λιανός δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση. Σύμφωνα και με το post του αδερφού του, ο Τζέιμς Καφετζής ανήκει σ’ εκείνους που αντέδρασαν στην απόφαση του Τούρκοι παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί να παραταθεί το ελληνικό Survivor για έναν ακόμα μήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν διαπραγματεύσεις της παραγωγής με τους παίκτες, ωστόσο, δεν τα βρήκε με όλους. Ένας από αυτούς που δεν συμφώνησαν στους νέους όρους φαίνεται πως είναι και ο «πρίγκιπας» του φετινού παιχνιδιού.

Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Στο ίδιο έργο θεατές ήταν για δεύτερη ημέρα οι τηλεθεατές. Και αυτό γιατί τίποτα και κανένας δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στους κόκκινους. Με σκορ 10-4 ο Ηλίας και η ομάδα του έκαναν την καλύτερη βουτιά στη λάσπη, παραμένοντας αλώβητοι από την ψηφοφορία αποχώρησης. Ο Σάκης Κατσούλης με τρεις νίκες ήταν ο καλύτερος παίκτης. Πολύ καλά τα πήγαν και η Καρολίνα με δύο επιτυχίες, όσες ο Ηλίας και Ασημακόπουλος. Το χθεσινό στίβο μάχης όμως δεν σφράγισαν οι νίκες των κόκκινων αλλά το ξέσπασμα του Κόρο, ο οποίος  λίγο πριν το φινάλε του αγωνίσματος άρχισε από νωρίς τους πανηγυρισμούς. Μάλιστα, δεν δίστασε να πάρει το φορητό ψυγείο και να λουστεί στην κυριολεξία με το παγωμένο νερό.

Δείτε ακόμα:

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τζέιμς – Διαφωνία με την παραγωγήSurvivor: Τελειώνουν Κόρο και Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Survivor: Η οικειοθελής αποχώρηση βόμβα – Σε σοκ ο Μπάρτζης (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα