Deadly Class: Έγκλημα και δράση στη σειρά θρίλερ του Netflix

20:30 11/5/2021 - Πηγή: Youfly

Το Deadly Class είναι η νέα σειρά θρίλερ που προστέθηκε στο Netflix και ήρθε να κάνει πανικό. Το δραματικό εφηβικό θρίλερ έχει ήδη κατακτήσει το ελληνικό τοπ 10 σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση! Αγωνία, μυστήριο και σασπένς έρχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Αρχικά,

το Deadly Class είναι μία αμερικάνικη σειρά του 2018 με δημιουργούς τους Rick Remender και Miles Orion Feldsott και από τους σκηνοθέτες του Avengers: Infinity War. Βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Remender με τον Wesley Craigκαι εταιρείες παραγωγής της σειράς είναι η Sony Pictures Television και η Universal Cable Productions με πρωταγωνιστές τους ανερχόμενους Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor και María Gabriela de Faría. Η σειρά Deadly Class στο Netflix αποτελείται μόλις από 1 σεζόν των 10 επεισοδίων, διάρκειας 45 λεπτών περίπου!

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980 και ακολουθεί έναν άστεγο έφηβο, ο οποίος γίνεται δεκτός σε ένα ιστορικό ιδιωτικό σχολείο, όπου παιδιά εγκληματιών εκπαιδεύονται στις “θανάσιμες τέχνες”.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε έναν σκοτεινό κόσμο με φόντο την αντικουλτούρα της δεκαετίας του ’80, όπου επικεντρώνεται σε έναν απογοητευμένο έφηβο που στρατολογείται από την King’s Dominion, ένα πριβέ ελίτ σχολείο, όπου οι κορυφαίες εγκληματικές οικογένειες στέλνουν τη νέα γενιά. Ο Marcus παλεύει με την ηθικό του κώδικα, ενώ προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα βάναυσο πρόγραμμα σπουδών, όπου κυριαρχούν οι μοχθηρές κλίκες. Σύντομα, όμως, συνηδειτοποιεί ότι οι δικές του εφηβικές ανασφάλειες θα αποδειχθούν μοιραίες.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει»

Το Deadly Class είναι μία σκοτεινή δραματική σειρά για γερά στομάχια. Έντονο σασπένς, μπόλικη δράση και καταιγιστικές εξελίξεις. Από το πρώτο επεισόδιο κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή, ενώ η αγωνία εντείνεται λεπτό με το λεπτό. Η βία και η εγκληματικότητα είναι κυρίαρχα στοιχεία της σειράς, ενώ με άμεσο τρόπο αποδεικνύουν την ψυχοσύνθεση των εγκληματιών. Το Deadly Class στο Netflix είναι μία σειρά στο Netflix που σε βάζει σε σκέψεις και προβληματίζει έντονα το κοινό.

Έξυπνο σενάριο, καλογραμμένοι χαρακτήρες και μία πρωτότυπη υπόθεση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά. Γρήγορος ρυθμός, με έντονες σκηνές μάχης και εντυπωσιακές “χορογραφίες”. Το Deadly Class ήρθε για να σας καθηλώσει. Μην την χάσετε!

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: 

Monster: Η νέα καθηλωτική ταινία Netflix που σε βάζει σε σκέψειςNetflix: Σειρές και ταινίες που μας αποχαιρετούν στα τέλη Μαΐου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Deadly Class: Έγκλημα και δράση στη σειρά θρίλερ του Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα