MasterChef 5: To Twitter ανέδειξε τον ‘κακό’ του παιχνιδιού

15:23 18/2/2021 - Πηγή: Youfly

Σοκ και δέος από την πρώτη κιόλας δοκιμασία έμελλε να προκαλέσει στους τηλεθεατές ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας. Φαίνεται πως τίποτε δεν σταματά τον Ιωάννη, με το Twitter να τον χρίζει τον νέο ‘κακό’ του MasterChef 5. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο αστεία tweets για τον Ιωάννη, που δέχτηκε τα πυρά του κόσμου για τα αλαζονικά σχόλια και τη στάση του απέναντι στους συμπαίκτες του. Σας παραθέτουμε και μερικές

πληροφορίες από το παρελθόν του παίκτη, για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον αποθέωνε δοκιμάζοντας το φαγητό του στην audition, λέγοντας του ότι “η παρουσία του αναβαθμίζει το Masterchef 5”, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο μάγειρας αυτός θα έδειχνε μια συμπεριφορά τόσο εκρηκτική και αλαζονική απέναντι στους συμπαίκτες του.

Αυταρχισμός και καυγάδες από Ιωάννη – το Twitter τον δίκασε

«Με μη διακόπτεις σε παρακαλώ, μιλάω», «άσε με να μιλήσω» και «μη μιλάτε» είναι μερικές από τις ατάκες του Ιωάννη Αυλωνίτη που «άναψαν» τους χρήστες του twitter. Οι τηλεθεατές σίγουρα δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους εκρηκτικές συμπεριφορές από τα πρώτα επεισόδια του Masterchef.

Hello lord Voldemort #MasterChefGR pic.twitter.com/18ZRXvnA71

— lida Athan (@lid0ni) February 17, 2021

Ο ‘κακός’ του Masterchef 5, σε δηλώσεις του τονίζει και ξανατονίζει ότι έχει βάλει πλώρη για την κορυφή. Στο MasterChef 5 μπήκε, όπως έχει πει ο ίδιος, για να είναι ο «αρχηγός της αγέλης». Όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν. Και όντως αυτό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας. Ο κάτοχος της χρυσής κάρτας, Νίκος Σκορδάκης, τον επέλεξε για αντίπαλο, κρίνοντάς τον ως έναν καλό και δυνατό μάγειρα.

#MasterChefGR Ο Ιωάννης στο βιογραφικό του δήλωσε οτι στον διαγωνισμό μπήκε για τρια πράγματα.. Την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την Ιντριγκα, Οτι καταλάβατε καταλάβατε

— Το αλάνι (@shinovatis) February 16, 2021

Δέχθηκε την πρόκληση, επέλεξε να συντονίζει και όχι να μαγειρεύει και κόντεψε να πιαστεί ακόμα και με συμπαίκτη του που τον θεωρεί κολλητό του. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κατά τον Ιωάννη έπρεπε να μπει άμεσα στο φούρνο το κρέας που ετοίμαζε ο κολλητός του, ο Διονύσης.

Πάνος,Διονύσης,Ιωάννης..
Βρείτε τις διαφορές #MasterChefGR #MasterChef pic.twitter.com/x5aripixfN

— itsmarios (@Itsmarios) February 16, 2021

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, συνεπικουρούμενοι από τους κάμεραμεν, κάλυψαν τη στιγμή της έντασης. Μάλιστα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον αρχηγό Ιωάννη για το πιάτο. Εκείνος, βρισκόμενος σε μεγάλη ένταση και αμηχανία, απευθυνόμενος στον συμπαίκτη του είπε: «Να τελειώσω λίγο με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα». Φυσικά, οι δημοσιογράφοι ζήτησαν διευκρινίσεις για το σχόλιό του. Ωστόσο, ο Ιωάννης αποχώρησε επιδεικτικά. Εκτός από τον Διονύση στο παρεάκι που έχει κάνει, μέλη του είναι η Μαρίνα, ο Πάνος και ο ‘Δήμαρχος’. Άτομα που, όπως έχει πει, μπορεί να επικοινωνήσει.

Η αχαστη παρέα περιλαμβάνει.
έναν κουτσομπολη που μπήκε με ζωντανό κρεας, ένα ψώνιο που αντιγράφει βαρθαλιτη, έναν κομπλεξικο που θέλει να τον φωνάζουν Ιωάννη και μια εκνευριστικη που το παίζει Ράμσεϊ #MasterChefGR pic.twitter.com/cY11Fc5Gpo

Reina Lu (@096Rafaela) February 16, 2021

Τα όργανα άρχισαν από νωρίς για κάποιους παίκτες στο MasterChef 5, ειδικά για τον Ιωάννη, με το twitter να είναι εκεί για να δικάσει. Απολαύστε περισσότερα tweets από χρήστες για τον ‘κακό’ της παρέας.

Here comes Johnny….#MasterChefGR pic.twitter.com/E4JfPUaZ9r

— Petounia (@Petounia1) February 17, 2021

find the differences #MasterChefGR #Harrypotter pic.twitter.com/Oc1kvEkR2t

— lost_inTV_land (@Lostin_TV_land) February 17, 2021

You know nothing, Villy #MasterChefGR pic.twitter.com/wd1f8xCwil

— Δεσποινίς Κρίντζι (@MrsCringy) February 17, 2021

Έχω δει θρίλερ να ξεκινάει έτσι #MasterChefGR pic.twitter.com/fJz1sNv6gx

— Anastasia (@autonat3) February 17, 2021

Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη, Γιαννάκη #MasterChefGR pic.twitter.com/eGZiz8l5FZ

— Just a clown (@apateoNAKOS) February 17, 2021

Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο νέος ‘κακός’ του MasterChef;

Ο Ιωάννης δεν έχει κρύψει ότι είναι ένας φιλόδοξος μάγειρας, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του. Δεν είναι τυχαίο ότι θέλει πολύ να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin. Μάλιστα, όπως έχει πει, δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις λόγους: την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος. Ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία.

Ο Κοντιζάς πάντως στην audition τον είχε αποθεώσει για το πιάτο του στο οποίο θα έδινε τρία ‘ναι’. Μάλιστα on air δεν είχε κρύψει την απογοήτευσή του καθώς φέτος δεν υπάρχουν ομάδες. Γιατί όπως είπε αν υπήρχαν, θα έκανε τα πάντα για να τον έχει στη δική του ομάδα!

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης στις πρώτες του συστάσεις με το κοινό, δήλωνε ότι τρελαίνεται για τη μαγειρική. Χαριτολογώντας μάλιστα είχε εξομολογηθεί ότι η μαγειρική είναι η γυναίκα του.

“Δεν ήταν τίποτα εύκολο στη ζωή μου, ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει μόνος μου. Από τα 16 δουλεύω και δε βρήκα τίποτα εύκολο. Ήθελα πάντα ν’ ανεβαίνω μόνος μου”, έλεγε προσδοκώντας το εισιτήριο για την κουζίνα του Masterchef 5.

Για το νεαρό σεφ που πριν μπει στο Masterchef 5 εργάζεται στην Ουαλία, έχοντας βρεθεί και σε κουζίνες του Μαϊάμι σκοπός του είναι η κατάκτηση του μεγάλου επάθλου. “Τη σιγουριά την έχω αποκτήσει γιατί έχω κάνει πολλά λάθη. Αν δεν κάνω το λάθος δεν σταματάω, δεν μ’ αρέσει να αποτυγχάνω” είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Αναμένουμε με αγωνία το επόμενο επεισόδιο του MasterChef 5 και το πώς το twitter θα σχολιάσει τις νέες (ιδιαίτερες αναμφίβολα) ενέργειες του Ιωάννη…

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Το Twitter ανέδειξε το απόλυτο είδωλοMasterchef 5: Τραγωδία η πρώτη ομαδική – Τα σχόλια του Κοντιζά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: To Twitter ανέδειξε τον ‘κακό’ του παιχνιδιού appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
masterchef tweets
Τυχαία Θέματα