Tim Burton και Οικογένεια Άνταμς ενώνονται σε νέα σειρά Netflix

13:55 18/2/2021 - Πηγή: Youfly

Η εμβληματική Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει για ακόμη μια φορά στις μικρές οθόνες με την σκηνοθετική υπογραφή του θρυλικού Tim Burton. O σκηνοθέτης θα κάνει το ντεπούτο του στην τηλεόραση μέσω της επερχόμενης σειράς του Netflix Wednesday Addams.

Το Netflix

ανακοίνωσε ότι το “Wednesday” Addams θα βασίζεται στον εικονικό χαρακτήρα της οικογένεια και θα το σκηνοθετήσει ο Tim Burton. Ο σκηνοθέτης ήταν να σκηνοθετήσει και το 3D Οικογένεια Άνταμς, αλλά το πρότζεκτ εν τέλει διαλύθηκε το 2013.

Από την άλλη, οι μακροχρόνιοι συνεργάτες Miles Millar και Alfred Gough, που έχουν γράψει ταινίες όπως το “Spider-Man 2” και “Shanghai Noon”, αλλά και το τηλεοπτικό σόου “Smallville” (γνωστό ως “Σούπερμαν” στην Ελλάδα), θα αναλάβουν το ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών στην επερχόμενη σειρά.

Η υπόθεση του Wednesday Addams

Το Netflix παρουσίασε το Wednesday του Tim Burton ως μυστηριώδη και υπερφυσικό που καταγράφει τα χρόνια της Wednesday από την Οικογένεια Άνταμς ως μαθήτρια στην περίεργη Ακαδημία Nevermore. Οι προσπάθειες της Wednesday να τελειοποιήσει τις αναπτυσσόμενες ικανότητές της, θα εμποδίσουν ένα τερατώδες φονικό ξέσπασμα και θα λύσουν το υπερφυσικό μυστήριο που έμπλεξε τους γονείς της πριν 25 χρόνια. Όλα αυτά ενώ καθοδηγεί τις νέες και πολύ περίπλοκες σχέσεις στο παράξενο και διαφορετικό μαθητικό σώμα.

“Όταν πρωτοακούσαμε τους Al Gough και Miles Millar να μας παρουσιάζουν το “Wednesday” είχαμε μείνει άφωνοι”, δήλωσε ο Teddy Biasely, o σκηνοθέτης της πρωτότυπης σειράς του Netflix. “Κατάφεραν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον τόνο, το πενύμα και τους χαρακτήρες, αλλά μας έδωσαν μία καινούργια οπτική στην ιστορία”.

Η νέα Οικογένεια Άνταμς του Tim Burton στο Netflix

Η νέα σειρά Οικογένεια Άνταμς που θα σκηνοθετήσει ο Tim Burton και θα περιστρέφεται γύρω από τη Wednesday συζητιόταν εδώ και αρκετούς μήνες. Ήδη από τον Οκτώβριο του 2020 ο Burton ήταν σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια του κωμικού και τρομακτικού franchise. Η νέα live-action σειρά θα διαδραματίζεται στη σήμερον εποχή και θα επικεντρώνεται στην Wednesday Addams. Την χαρακτήρα πιο πρόσφατα είχε υποδυθεί η Chloe Grace Moretz, χαρίζοντας τη φωνή της, στην ταινία κινουμένων σχεδίων Οικογένεια Άνταμς του 2019. Στις πρώτες live-action ταινίες του 1991 και του 1993, την χαρακτήρα είχε υποδυθεί η Christina Ricci.

Η νέα σειρά Οικογένεια Άνταμς, το Wednesday, του Tim Burton για το Netflix σίγουρα θα έχει μία αντριχιαστική, gothic ατμόσφαιρα, αφού ο σκηνοθέτης μάς έχει συνηθίσει σε τέτοια τοπία. Οι ταινίες Beetlejuice, Batman, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, ακόμη και η live-action ταινία της Disney, Dumbo, είχαν μία σκοτεινή τροπή, που όμως το κοινό λάτρεψε.

Δεν έχουν ανακοινωθεί νεότερα σχετικά με το καστ. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Όλες οι ταινίες του Tim Burton με βαθμολογική σειράBroadchurch: Η πετυχημένη σειρά μυστηρίου στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Tim Burton και Οικογένεια Άνταμς ενώνονται σε νέα σειρά Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα