Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη γνωρίζει τις γυναίκες της «Εστίας»

09:21 21/10/2021 - Πηγή: Youfly

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις του σημερινού επεισοδίου των Άγριων Μελισσών καθώς τα περιθώρια για τον Δούκα έχουν πλέον στενέψει, με τον δικηγόρο του να τον παροτρύνει να ομολογήσει τα εγκλήματά του. Αντίθετα όσο αναφορά την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες, στο σημερινό επεισόδιο γνωρίζει τις γυναίκες της οργάνωσης που μπήκε με την βοήθεια του Νέστορα για να αποσπάσει πληροφορίες.

Τι θα δούμε σήμερα 21/10 στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας βλέπει το άλλοθι του να γκρεμίζεται και ο Θανόπουλος προτείνει να ομολογήσει. Ο Ακύλας, όμως, έχει μια ανατρεπτική

πρόταση να του κάνει. Τι θα αποφασίσει ο Δούκας; Η κίνηση του Πέτρου έχει προκαλέσει αναταραχή και ενώ οι υποψίες σύντομα πέφτουν πάνω του εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει για τον αδελφό του.

Η Ελένη, με τη βοήθεια του Νέστορα, μπαίνει μυστικά στην οργάνωση ΕΣΤΙΑ στις Άγριες Μέλισσες, για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ οι αδελφές της ενημερώνουν το καφενείο ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση σε σχέση με το μαγαζί. Ο Μπάμπης δοκιμάζει τον Βάϊο εξοργίζοντας τον Γαϊτάνη τη στιγμή που ο Κυριάκος με την Ουρανία φτάνουν στην Λέρο. Η Κορίνα βρίσκει ένα στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή.

Τέλος οι υπόλοιπες γυναίκες δείχνουν πως καλοδέχονται την Ελένη στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες στην οργάνωση τους, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο μπήκε εκεί μέσα.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται

Άγριες Μέλισσες – Μυρσίνη: «Μείνε μακριά από τον άντρα μου!»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.comρ

The post Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη γνωρίζει τις γυναίκες της «Εστίας» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα