GNTM 4: Περνάνε καλά στα παρασκήνια και βγαίνει προς τα έξω

15:32 6/7/2021 - Πηγή: Youfly

Οι προετοιμασίες για το GNTM 4 συνεχίζονται με τα γυρίσματα να είναι σε εξέλιξη. Οι κριτές και ο coach περνάνε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος έχει ανέβει πολύ ο πήχης στο GNTM 4. Τα επίδοξα μοντέλα έχουν πάει διαβασμένα και πολύ προετοιμασμένα, ενώ όπως έχουν

δηλώσει οι κριτές και ο coach θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα. Τόσο τα αγόρια, όσο και τα κορίτσια είναι σχεδόν επαγγελματίες με αποτέλεσμα οι κριτές να δυσκολευτούν πολύ να επιλέξουν. Οι αιτήσεις για το φετινό GNTM έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ, οι οποίες έφτασαν μέχρι και τις 15.000.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα γυρίσματα και το ID Catwalk με αποτέλεσμα τα bootcamp να βρίσκονται πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα τα γυρίσματα είχαν σταματήσει, αλλά τώρα όλοι γύρισαν πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Το GNTM 4 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα θα έχουμε πολλές αλλαγές αφού η Βίκυ Καγιά δε θα είναι πλέον μέρος της κριτικής επιτροπής. Αντιθέτως, το νέο μέλος είναι το διεθνές μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Μάλιστα, όπως μας έχουν ενημερώσει οι κριτές τα κόνσεπτ θα είναι πιο extreme φέτος.

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM 4

Ο Γιώργος Καράβας ανάρτησε μία τρυφερή φωτογραφία με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη Ζενεβιέβ που είναι στα παρασκήνια και του κρατούν το χέρι. Και οι τρεις φαίνονται πιο ανανεωμένοι και όμορφοι από ποτέ. Ο coach, μάλιστα, ανέβασε και άλλη μία αρκετά καλλιτεχνική φωτογραφία, όπου βρίσκεται στα παρασκήνια του GNTM 4.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Από την άλλλη, η Ζενεβιέβ ανέβασε στο Instagram δύο απολαυστικά Story, όπου χορεύουν και τραγουδούν όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες! Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία το νέο κύκλο του ριάλιτι!!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Δείτε επίσης: 

GNTM 4: Τί αλλάζει στον ρόλο του Γιώργου Καράβα (Video)GNTM 4: «Η αρπαγή της ωραίας Ισμήνης» – Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα γυρίσματα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post GNTM 4: Περνάνε καλά στα παρασκήνια και βγαίνει προς τα έξω appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 4, Περνάνε,GNTM 4, pernane