GNTM 4: O Βασίλης έκανε πασαρέλα με το εσώρουχο και πέρασε

22:00 20/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η τέταρτη μέρα των auditions έφτασε και ήδη από τα πρώτα λεπτά φέρνει εκπλήξεις. Το μοντέλο που μοιάζει με τον Ηρακλή κατά τους περισσότερους έφτασε μπροστά στους κριτές και εντυπωσίασε. Ο Βασίλης μπήκε γεμάτος αυτοπεποίθηση στο πλατό του GNTM 4 και χάρη στο συμμετρικό κι ιδιαίτερο πρόσωπό του πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Βασίλης έχει βαρεθεί να ακούει ότι μοιάζει με τον Ηρακλή, ωστόσο το παίρνει ως κοπλιμέντο, αφού

ήταν ο νικητής του προηγούμενου GNTM. Ο 19χρονος Βασίλης μαγνήτισε την κριτική επιτροπή με τα μάτια και το χαμόγελό του. Οι κριτές τον πέρασαν στην επόμενη φάση, παρά τους προβληματισμούς τους.

Εκείνο που ξένισε στους κριτές ήταν οι αγορές στα ρούχα του, καθώς ούτε το outfit του ούτε το μαγιό του τον κολάκευαν. Ο Βασίλης του GNTM 4 έκανε πασαρέλα με το εσώρουχο κι έτσι κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση.

Πιο προβληματισμένη απ’ όλους ήταν η Ισμήνη, που όμως του έδωσε τελικά το Ναι αφού πιστεύει ότι έχει δυνατότητες και περιθώρια εξέλιξης. Έτσι ο Βασίλης πέρασε στην επόμενη φάση και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στο ID Catwalk.

Δείτε επίσης:

GNTM 4: Τι γίνεται πίσω από τις κάμερες στις auditions – Πριν και ΜετάGNTM 4: Η απίστευτη γκάφα κι ο «σωσίας» του Ηρακλή (Video)

The post GNTM 4: O Βασίλης έκανε πασαρέλα με το εσώρουχο και πέρασε appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα