Σασμός: Ο νέος διπρόσωπος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά

21:33 20/9/2021 - Πηγή: Youfly

Οι εξελίξεις προχωρούν ραγδαία στη σειρά Σασμός, ενώ ένας νέος χαρακτήρας ετοιμάζεται να εισβάλει και να φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία. Οι πρωταγωνιστές δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτό το πρόσωπο και κανείς δεν περιμένει από πού θα τους έρθει. Ο σασμός αργεί να έρθει ακόμα, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το νέο πρόσωπο που ετοιμάζεται να μπει στη σειρά διαθέτει ένα σκοτεινό παρελθόν και θα ταράξει τα νερά στο χωριό της Κρήτης. Σύμφωνα με το Zappit,

ο ηθοποιός Μιχάλης Αλικάκος μπαίνει στη σειρά Σασμός, και ο νέος χαρακτήρας που θα υποδυθεί ονομάζεται Διονύσης Μαρκάκης.

Ο Διονύσης Μαρκάκης είναι σκοτεινός και τρομερά επικίνδυνος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χαρακτήρας έχει δύο πλευρές: είναι επικίνδυνος, αλλά συνάμα και γοητευτικός. Ο Διονύσης είναι ξάδερφος του Κώστα, του συζύγου της Άσπας. Εκ πρώτης όψεως δείχνει φιλικός και πρόθυμος να βοηθήσει, αλλά κατά βάθος είναι διπρόσωπος, εκδικητικός και μπλεγμένος σε παρανομίες. Στόχος του να εκδικηθεί εκείνον που του «έκλεψε» το κορίτσι του. Θα φτάσει μέχρι τα άκρα για να διαλύσει αυτή τη σχέση και όχι μόνο.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο νέος σκοτεινός χαρακτήρας, αναμένεται να μπει στη σειρά Σασμός, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, γιατί τα μαντάτα δε θα είναι καλά. Ειδικά μετά τη δολοφονία του Στεφανή!

Δείτε επίσης: 

Σασμός: Ο Αντώνης απορρίπτει την Μαρίνα για την ΝτίναΣασμός: Ο Μαθιός παίρνει τη θέση του Στεφανή σε όλα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Ο νέος διπρόσωπος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός,sasmos