GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα 7/12

09:55 7/12/2020 - Πηγή: Youfly

Ένα μοντέλο, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τους κριτές του GNTM 3, με την αγάπη της στο φακό, αποχωρεί σήμερα 7/12, κλείνοντας για δεύτερη φορά την πόρτα του ριάλιτι μόδας.

Μία ανάσα πριν από τον τελικό και ένα από τα επτά μοντέλα που διεκδικούν μία θέση στον τελικό, δεν τα πηγαίνει καλά στην αποψινή δοκιμασία στην Ελαφόνησο και αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι κριτές δυσκολεύονται να καταλήξουν.

GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο αποχωρεί σήμερα 7/12

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ξεχώρισε εξ αρχής στο GNTM 3, καθώς δεν συγκέντρωνε τα χαρακτηριστικά ενός κλασικού μοντέλου. Με το σωματότυπό της οι κριτές την ενέταξαν στα light plus size models. Η Ξένια Μοτσκαλίδου, η οποία αν και επιλέχθηκε ανάμεσα στα τέσσερα μοντέλα, στο πλαίσιο της δεύτερης ευκαιρίας, τελικά δεν καταφέρνει να παραμείνει στο παιχνίδι και αποχωρεί σήμερα 7/12.

Η Ξένια δεν τα πηγαίνει καλά στη δοκιμασία αλά Mad Max και αποχωρεί μία ανάσα πριν από τον τελικό, παρά το γεγονός ότι με την επιστροφή της έδειξε να θέλει πολύ να βρεθεί στον τελικό. Το κόνσεπτ της φωτογράφισης τη δυσκολεύει πολύ και οι κριτές δεν μένουν ικανοποιημένοι από την εικόνα της.

Ποια είναι η Ξένια του GNTM 3 – Το μοντέλο με τους 220,000 followers που αποχωρεί σήμερα 7/12

Η 22χρονη Ξένια Μοτσκαλίδου είναι κατά τους κριτές το light plus size μοντέλο του GNTM 3. Με καταγωγή από Ελλάδα και Ρωσία η διαγωνιζόμενη είχε πει στην οντισιόν ότι δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι γιατί νιώθει περισσότερο αυτοπεποίθηση με τον εαυτό της και θέλει να το δείξει. Η Ξένια ασχολείται με το art & design καθώς και με το beauty blogging.

Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στην οντισιόν είχε αναφέρει ότι δεν πιστεύει πάντα στον εαυτό της. «Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο, ότι έχω παραπάνω κιλά. Μεγαλώνοντας δεν είναι κάτι που το ξεχνάς…» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Ξένια δεν υπάρχεις… Είσαι out of the world» δήλωσε η Βίκυ Καγιά με το που είδε την ginger καλλονή. Τελικά η Ξένια μπήκε στο παιχνίδι, αποχωρώντας σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, η δεύτερη ευκαιρία φαίνεται ότι την αφορούσε. Μπήκε δυναμικά καταφέρνοντας να δείξει ποια είναι.

Ο Σκουλός στη δοκιμασία ως σουπερήρωες χαρακτήρισε το μοντέλο ως νεράιδα των νοσηλευτών, ενώ η Καγιά παραδέχθηκε ότι η φωτογραφία της είναι η επιτομή της αρμονίας. Η παρουσιάστρια του Star στο πλαίσιο της φωτογράφισης με τα γράμματα ενέταξε την Ξένια στους fantastic four του GNTM 3.

Δείτε επίσης:

GNTM 3: Ο μεγάλος τελικός στις 15 Δεκεμβρίου 2020Βίκυ Καγιά: Βόμβα για τελικό GNTM 3 – Αλλάζει το σύστημα ψηφοφορίας

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post GNTM 3: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχωρεί σήμερα 7/12 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Youfly