The Voice Knockouts: Οι 12 παίκτες που συνεχίζουν στα Battles

06:42 7/12/2020 - Πηγή: Youfly

Φωτιά πήρε χθες το βράδυ η σκηνή του The Voice, με τους παίκτες – διαγωνιζόμενους που διεκδικούν μία θέση στα battles μέσω των knockouts και 12 τελικά εξ αυτών έλαβαν το πράσινο φως από τους τέσσερις κριτές και συνεχίζουν.

The Voice Knockouts 6/12: Η Λάουρα Νάργες και οι 4 «βοηθοί» με τεράστια εμπειρία

Στο δύσκολο έργο τους οι coaches είχαν δίπλα τους έμπειρους συναδέλφους, οι οποίοι κλήθηκαν να συνδράμουν με τις γνώσεις και την

εμπειρία τους.

Η Ζουγανέλη είχε τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, η Έλενα Παπαρίζου την Τάμτα, ο Πάνος Μουζουράκης το Δημήτρη Σταρόβα και ο Σάκης Ρουβάς το Στέλιο Ρόκκο.

Για την ακρίβεια οι παίκτες ανά τριάδες ανέβαιναν στη σκηνή. Μόνο ένας από την κάθε τριάδα πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ οι άλλοι κριτές είχαν το δικαίωμα του steal, να κλέψουν δηλαδή κάποιον εντάσσοντάς στην ομάδα τους. Χθες το βράδυ όμως εκτός από τους νέους συνεργάτες των κριτών, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός καλωσόρισε στην εκπομπή τη Λάουρα Νάργες, η οποία θα βρίσκεται στα παρασκήνια για να υποδέχεται και συνομιλεί με τους διαγωνιζόμενους.

The Voice Knockouts 6/12: Οι 3 παίκτες που συνεχίζουν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ποδαρικό στα κnockouts του Voice έκανε η ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η coach σε αυτή τη διαδικασία επέλεξε να έχει στο πλευρό της, τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

Οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι Αντώνης Βαρθαλίτης, Κατερίνα Ματζιάρογλου και Σπύρος Βραχλιώτης έλαβαν θέση στη σκηνή. Η coach τους επέλεξε να συνεχίσει τελικά με το Κερκυραίο Σπύρο Βλαχλιώτη για τον οποίο έκανε το εξής σχόλιο: «Έχεις το χάρισμα της φωνής. Πίσω απ’ αυτό υπάρχει όμως ένα υπόβαθρο που είναι πολύ ενδιαφέρον». Ο διαγωνιζόμενος που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πέρασε στην επόμενη φάση δήλωσε απλά ότι «δεν έχει λόγια».

Δύσκολο το έργο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και στη δεύτερη τριπλέτα της ομάδας της. Βαγγέλης Καραμπάσης, Χαριτίνη Πανοπούλου και Αντώνης Αγγελόπουλος στάθηκαν απέναντι στους κριτές, τραγουδώντας κομμάτια που επέλεξε γι’ αυτούς η coach Ζουγανέλη. Ο Σάκης μετά τις εμφανίσεις τους δήλωσε ότι όλοι ήταν εξαιρετικοί. Από την πλευρά της η Ελεονώρα Ζουγανέλη υποστήριξε ότι θα λειτουργήσει με το ένστικτο και θα συνεχίσει με το Βαγγέλη Καραμπάση: «Θεωρώ ότι δεν έχω ολοκληρώσει αυτό που αγωνιώ να του περάσω. Βαγγέλη, σου ζητώ να μ’ εμπιστευτείς» είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο νεαρό διαγωνιζόμενο που όπως έχει πει ο ίδιος ασχολείται με τη βυζαντινή μουσική και ψέλνει στην εκκλησία της ενορίας του.

Η Ελεονώρα όμως καλωσόρισε στη σκηνή του μουσικού σόου τρία ακόμη μέλη της ομάδας της, τον Γιώργο Τομπαζιάδη, τη Μάιρα Σηφάκη και την Κωνσταντίνα Τούνη. Πριν η Ζουγανέλη καταλήξει στη επιλογή της Κωνσταντίνας Τούνη, ο Ρουβάς ανέφερε ότι η Τούνη είναι η μεγάλη του αδυναμία, καθώς ο τρόπος που λέει τα παραδοσιακά τραγούδια τον ξετρελαίνει.

The Voice Knockouts 6/12: Οι 3 παίκτες που συνεχίζουν με τον Πάνο Μουζουράκη

Ναι στο team Μουζουράκης είπε και ο Δημήτρης Σταρόβας. Αρχικά χαριτολογώντας εξήγησε στον coach Πάνο Μουζουράκη να μην «περιμένει πολλά, καθώς θ΄ αποδώσει ένα 5 με 7 %. Στη συνέχεια όμως του έδωσε την εξής υπόσχεση: «Είμαι εδώ Πάνο για να κερδίσεις το Voice».

Οι τρεις υποψήφιοι, Αγγελική Σβίτη, Φώτης Διπλάρης και Στέφανος Καρπέτης απέδωσαν εξαιρετικά τα κομμάτια τους. Ωστόσο ο Μουζουράκης δηλώνοντας θαυμαστής του Καρπέτη αποφάσισε να συνεχίσει με εκείνον.

Στη δεύτερη τριπλέτα των διαγωνιζομένων το έργο το Μουζουράκη ήταν εξίσου δύσκολο. Χριστίνα Στυλιανού, Λία Μίχου και Αντιγόνη Ζωγραφάκη έπιασαν το μικρόφωνο και άφησαν ενθουσιασμένο το Σάκη, ενώ η Ζουγανέλη είπε ότι η καθεμιά τους έφερε με την ερμηνεία της κάτι δικό της. Ο coach, Μουζουράκης αφού ανέφερε ότι όλες τους είναι υπέροχες, εκείνος αποφάσισε να συνεχίσει με τη Λία Μίχα, που τον ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια. Ωστόσο, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη διαδικασία του κλεψίματος (steal) των δύο άλλων υποψηφίων, η Ζουγανέλη πάτησε το κουμπί του steal, διεκδικώντας την Αντιγόνη Ζωγραφάκη.

Όταν ήρθε η στιγμή ο Μουζουράκης να επιλέξει ανάμεσα στον Αντώνη Φαρή, το Νίκο Νταλάκα και τον Ανδρέα Κωστόπουλο, ο Μουζού θέλοντας να αστειευτεί επέλεξε τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Ωστόσο, στη συνέχεια υπέδειξε τον Νίκο Νταλάκα.

The Voice Knockouts 6/12: Οι δυο παίκτες που συνεχίζουν με τον Σάκη Ρουβά

Στο πλευρό του coach, Σάκη Ρουβά βρέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος κλήθηκε να συνδράμει με την άποψή του στα knockouts.

Έφη Ραφτοπούλου, Στέλλα Τσαμπούκου και Javier Silva Escola ανέβηκαν στη σκηνή. Ο Σάκης αφού μίλησε για τεχνικές αδυναμίες σε ορισμένες ερμηνείες, δήλωσε ότι θα συνεχίσει με τον Χαβιέ, τον οποίο νωρίτερα ο Μουζουράκης χαρακτήρισε Σακίρο. Ο συγκεκριμένος παίκτης στα backstage και στη Λάουρα Νάργες δήλωσε ότι θα κερδίσει το Voice.

Τρία κορίτσια με υπέροχες φωνές κατά το Στέλιο Ρόκκο έδωσαν στη συνέχεια τη μάχη τους επί σκηνής. Μάλιστα για τη μία εξ αυτών, την Έλενα Τσιγάρα, ο Ρόκκος πρόλαβε να της κάνει πρόταση να συνεργαστούν. Οι εμφανίσεις της Ματίνας Παντζάλη, Κέλυς Μιχαηλίδου και Έλενας Τσιγάρα άφησαν ικανοποιημένο τον coach Ρουβά. Η διαγωνιζόμενη όμως που έλαβε το εισιτήριο για τα battles ήταν η Κέλυ Μιχαηλίδου. Ωστόσο, στη συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί steal και πήρε στην ομάδα της την Έλενα Τσιγάρα.

The Voice Knockouts 6/12: Οι δυο παίκτες που συνεχίζουν με την Έλενα Παπαρίζου

Η Τάμτα ήταν αυτή στη συνέχεια που είδαμε στο πλευρό της Έλενας Παπαρίζου. Κλεονίκη Χρυσανθακοπούλου,  Ειρήνη Παζάκου και Έλενα Συμεωνίδου πήραν το μικρόφωνο ερμηνεύοντας τα κομμάτια που τους ανατέθηκαν.

Ο Σάκης Ρουβάς μόλις τις άκουσε σχολίασε ότι όλες ήταν εκπληκτικές και η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Τελικά η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι θα συνεχίσει με την Έλενα Συμεωνίδου. Η διαγωνιζόμενη αρκέστηκε απλά να πει ότι είναι σοκαρισμένη.

Σε δύσκολη θέση όμως βρέθηκε στη συνέχεια και πάλι η Παπαρίζου. Απέναντί της τα κορίτσια, Βίκυ Κυριακίδου, Αλεξάνδρα Καμινίδου και Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Τελικά η Παπαρίζου έδωσε το πράσινο φως στην Ιωάννα,  η οποία από την πλευρά της δήλωσε συγκινημένη και χαρούμενη.

Συγκίνησε στο The Voice το ντουέτο Ελεονώρας και Γιάννη Ζουγανέλη

“Να φυλάγεσαι” ήταν ο τίτλος του τραγουδιού που ερμήνευσαν στη σκηνή του Voice, η Ελεονώρα και ο Γιάννης Ζουγανέλης, εισπράττοντας στη συνέχεια ένα θερμό χειροκρότημα από τους κριτές. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έσπευσε να δηλώσει ότι θαυμάζει την κόρη του που τον εκπλήσσει με όσα κάνει. Σημειωτέον πατέρας και κόρη είχαν πολλά χρόνια να ενώσουν τις φωνές τους σ’ ένα τραγούδι. Επίσης, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφερόμενος στο Voice είπε ότι χαίρεται που υπάρχει ένα πρόγραμμα που δίνει βήμα στους νεότερους. Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο παρουσιαστής του σόου, λέγοντας ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν ο πρώτος που γνώρισε από το μουσικό χώρο.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Λιανός – Συνέντευξη: Το The Voice και η συμβουλή Καπουτζίδη

The post The Voice Knockouts: Οι 12 παίκτες που συνεχίζουν στα Battles appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα